Valla piyasada en çok Cenmax ismini duyuyorum, taktıracak olsam Cenmax'ı tercih ederim, birde Piranha diye bir marka var galiba, o da fena değilmiş.
Tşk.ler hocam. Cenmax sattığım araçta vardı. Güzel alarm fakat sesi çıkmıyordu. merkezlerine götürdüm ses en çok bu kadar diyor. Desi kullan var mı ?
Alarmın sesi sirenden az çıkıyor değişik siren istersen yanında daha çok ses alırsın bende cenmax kullanıyorum ojinal sireni var gayet güzel ses veriyor bence senin siren arızalı bendede oldu aynısı su girmiş içine garaniden değiştirdim
linkteki güçlü bir siren http://www.hepsiburada.com/modacar-...ils.aspx?categoryid=26030&productid=otm460002
cenmax gayet güçlü ses çıkarıyor.kumandasının boyası atmaya elverişli gibi duruyor ama 2 yıldır çizik dahi yok.
ben de desi öneririm ama çakma olmayan orjinal desi taktırmadan araştırdım bir hayli pahalı pek uygun değil 350liralardan başlıyor en düşüğü dolarla satıyorlar zaten.ben de cenmax taktırdım iki üç ay oldu sorun yok gayet memnunum.öncekini servisten taktırmıştım beş para etmezdi cyber diye bir markaydı Düzenleyen : CAGLAR2801
önerileriniz için teşekkürler... Desi de karar kıldım. Sesi de istediğim gibi... kampanya da var... 200 e taktırdım