şu an kullandığım alarm sustalı ve kafayı yemiş durumda bunu değiştirmek için baya internetlerde gezdim çok alarm var insanın kafası karışıyo.önce aracım 2000 lx 1.3 motor accent hangi markalar uyumlu ve güzel çalışıyo bunu ğrenmeliyim ikincisi alarmı alıp sanayide mi taktırsak yoksa servisinde mi taktırsak daha ekonomik ve mantıklı olur başından bu durum geçenler varsa yazabilirler,çok sevinirim arabalarla yeni haşir neşir olduğumdanpek bilgim yok bu konularda
Alarm derken uzaktan kumandadanmı bahsediyosunuz. hepsiburada.com da keyless marka uzaktan kumanda var 40 lira civarı birde 25 liraya indirimde olan bir ürün var bahsetdiğiniz şey onlarsa bi bakın derim. Şahsen ben keyless ı alcam.
ben derım kı cenmax alarm var cok kalıtelı. ne oylee yanında araba gecınce calar ne de baska bıseyee. sadece glıp camı kırcan oyle calar. kapıyı zorlucan oyle calar. ve sanayıde taktırrr. servıss cok para alırr ve ukala takılırlar. sanayıdekı ustalar kadar deneyımlerı yoktur
Evet ona katılıyorum bu işi ustalara yaptırabilirsiniz. Zaten bana ustalar tarafından önerilen markada cenmax dı ama keyless da fena değil gibi ama sonradan uğraşmıyım kafam rahat olsun derseniz cenmaz taktırın ben keyllessı deniycem.
ortalama alarmı alıp sanayiye gittiğimizde bize sunacakları fiyat ne olabilir.?geçen bir arkadaşın aracılığıyla tanıdığı bir ustanın elinde çok fonksiyonlu bir alarm olduğu ,alarm ve takma toplam ücret 150 tl olduğunu duydum.alarmın markası ne tam bilmiyorum ama takacak kişi veriyormuş garantisini.bilmem hangisini yapsak
servislerde alarm takma hizmeti veriliyormu.ya da servis elimizdeki var olan bir alarmı işçilik alarak takar mı?
servislerin genelinde aksesuar bolumu vardir... her turlu donanimi bulabilirsiniz... Bursa senturklerde modifiye bile var...