Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Alarm Taktırma

'İ20 Forum - Club' forumunda acipinarli tarafından 9 Nisan 2018 tarihinde açılan konu

1. acipinarli

acipinarli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    640
    Ad Soyad:
    internet gezgini
    Yaşadığınız Şehir:
    68-AKSARAY
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    İyi günler herkese. Benim aracım i20 jump. Orjinalinde alarm yok. Servise gidip orjinal alarm taktırmak istedim ama sistemin benim araca vermediğini, sanayiden bir alarm alıp taktırabileceğimi söylediler. Orjinal taktırma isteme sebebim ise iki farklı kumanda olmasın araçta. Tek kumanda ile açıp gireyim istiyorum.
    Sorularım şunlar;
    1. Bazı merkezi kilit sistemleri başka kumandaları öğrenebiliyor. Bu şekilde bir alarm alsam aracın kumandasını öğrenir mi?
    2. Başka bir çözümü olabilir mi?
    3. Bu şekilde çalışan ve tavsiye edeceğiniz, bildiğiniz bir alarm markası var mı?

2. Under Ground

Under Ground Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,435
    Ad Soyad:
    Hüseyin
    Yaşadığınız Şehir:
    74-BARTIN
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    i20 orjinal alarmı çok traş ve fonksiyonsuz . Sadece kapı ve kaput açılmalarına , kapı kilitinin karıştırılmasına duyarlı , darbe sensörü falan yok , adam arabaya kapatsa bir güzel gitse herhalde alarm çalmayacak . Zamanında 90 liraya eski arabama taktırmıştım sanayide sıradan bir elektrikçiye bundan daha süperdi . Bir sürü foksiyonu olan alarm sistemleri var .

3. acipinarli

acipinarli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    640
    Ad Soyad:
    internet gezgini
    Yaşadığınız Şehir:
    68-AKSARAY
    Araç Modeli:
    evet mevcut alarmlar var ama ikinci bir kumanda olmasın istiyorum. sanırım birşeyler buldum. araştırmalarım devam ediyor. Olumlu yada olumsuz sonuçlanınca buradan bilgi paylaşacağım.

4. Under Ground

Under Ground Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,435
    Ad Soyad:
    Hüseyin
    Yaşadığınız Şehir:
    74-BARTIN
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    https://urun.gittigidiyor.com/otomo...lsrc=aw.ds&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 Şöyle ürünler var , bende inceleyeceğim bakalım , yetkili servise sorup garanti de sorun çıkmazsa taktırmayı düşünebilirim .

5. acipinarli

acipinarli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    640
    Ad Soyad:
    internet gezgini
    Yaşadığınız Şehir:
    68-AKSARAY
    Araç Modeli:
    İnwells ve ve carub var zaten genelde. Hangisi iyidir bilgisi olan var mı acaba?

6. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,112
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Hocam benim araba da 2013 i20 Jump , ben de satın alırken anlaşamadık alarm ve park sensörü takamayız birini hediye edebiliriz dediler ben de alarm taktırmıştım. Ama maalesef ikinci bir kumanda taşıyorum , durumu bilmeyen biri veya yanlışlıkla kilidin aç kapasına basılınca susturmak için alarmın kumandasından durumu iptal edip susturmak gerekiyor , oto elektrikçiye söyledim , ikisi farklı beyin ve sinyal veriyor , çatışma olmaması için sadece alarmın kumandasını kullanacaksınız dediler o gündür bu gündür ikisinin de taşımak durumundayım. İnwells daha kaliteli diye biliyorum , kablosuz park sensörünü kullanıyorum o kadar yıldır sorunsuz. Halbuki eski aracım Astrada kumanda ile arabanın sustalı anahtarını birleştirmişti bir elektrikçi.

7. acipinarli

acipinarli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    640
    Ad Soyad:
    internet gezgini
    Yaşadığınız Şehir:
    68-AKSARAY
    Araç Modeli:
    Bu tür sorunların çözümü için kumandasız alarmlar üretilmiş. Anten yerine beyne kapı kilit sinyali bağlanıyor ve aktif oluyormuş.bu çözüm yeterli şu aşamada. Elektrikçim ile görüşeceğim birde daha evvel bağladı ise alıp bağlatacağım.

8. acipinarli

acipinarli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    640
    Ad Soyad:
    internet gezgini
    Yaşadığınız Şehir:
    68-AKSARAY
    Araç Modeli:
    Elektrikçimi aradım sordum. Daha evvel taktık hocam takılır sorun değil ama alarma gerek yok aracında değerli eşya bırakmazsan artık arabaya bakan yok hırsızlık için. Orjinal teybi zaten çalmazlar çünkü satamazlar, teyplerde ucuzladı diyor. Anca artık ses sistemi olan araçlara sistemi çalmaya giriyorlar onun dışında arabaya giren yok diyor. Eski aracıma teyp için hırsız girmişti o sebeple alarm taktıtmıştım ve hala da o tedirginlik üstümde. İçimde hep bir korku oluyor. Dediği gibi çalacak birşey yok ama var mı acaba diye girse can sıkıntısı
    Birde camla uğraş dur vs.

Asel Kaan Efe bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş