Arkadaşlar 24 saattir kesintisiz yağmur yağdı , yollarda birikmiş epeyi su vardı , işlerimi halletmek için çarşıya çıkmıştım , gerek çarşıda markette park edip kitlerken gerekse dönüp evde park ederken fark ettim ki ,alarmın sesi çok boğuk ( ördek boğazlanıyormuş gibi ) kısık ve tuhaf çıkıyor , sizce neden olmuş olabilir , eğer su birikintilerinden kaynaklıysa kendiliğinden düzelme şansı var mıdır? Ne yap malıyım ?
Siren almıştır düzelmese bile 10-15 tl ye siren alıp değiştirebilirsin iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Su alarmlari hic sevmiyorum kedi gecse otuyor ya hele gece otuyorsa arabayi yakasim geliyor arayi acmadiktan sonra otmeyenler yine iyi ama artik alarm diye birsey kalmadi kullanan cok az insan var HTC One cihazımdan gönderildi
Sizce alarmın sadece siren kısımı ayrıca satılır mı , bu parça alarm setinin parçası değil mi , birde acaba siren içine kurutmak amacıyla hava falan tutulsa durum değişir mi ?
Benim kornama su kacti kurudugunda gecti biraz bekleyin su geldiyse gecebilir HTC One cihazımdan gönderildi
Değerli yorumlarınıza teşekkürler , sireni sadece 1 gece pirinç kavanozunun içinde beklettim , sesi süper oldu .