Hyundai serviste takılan alarm kitlerinin kalitesi nasıl.Alarmsız kite 80 tl demişlerdi montaj dahil.Desi marka 90 tl dışarıda montaj dahil. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
DESi Alarm ve Güvenlik Sistemleri - Genel Merkez Adres : Gümüşsuyu Cd. No:66/10 Topkapı - Maltepe / İstanbul Telefon : 0212 5017272 Faks : 0212 5766477
99 tl olan en basit model sadece darbede çalıyor...200 tl ye darbe sensörü, değişen melodili, , iç sensörlü, değişken kodlu ve silverline kumandalı olandan taktırdım çok memnunum isternirse 60 tl verilip cam kaldırma ekleniyor Düzenleyen : ahmetva
ben de 55tl ye golden eye diye bir marka taktırdım,başka bişey bulamadım bergamada.sanayide de 40tl aldılar.Golden eye duyan varmıdır acaba daha önce?
servısde 150tl sevmısler benı ılk alırken sıfır heycanına https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif
Merhaba ben de alarm taktırmak istiyorum aslında asıl isteğim alarm ile takılan uzaktan kumandalı merkezi kilit. Serviste 150 tl dendi ve işçilikle filan epeyce tuzlu olacak. 100tl geçmeyecek şekilde İstanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz alarm takılacak yer ya da yerler var mıdır? Yukarıda yazılan Desi Alarmın anadolu yakasında nerede yeri vardır?