Bendede Aynı Sorun Şöför Koltuğunun iç kısmını sök orda takılı bi motor var kumandayla bi dene nerde hata varsa öğrenirsin benim kısa devre olmuştu düzelttim
kutup basını sok bıraz bekle sonra gerı tak. olmazsa sol on kapı ıcındekı merkezı kılıt motoru sıkısmıstır. onun sası ıle baglantısını kes ve dırek elektrık ver. motor bırden yukarı atarsa sorun cozulmus demektır
merkezi kilit motoru sıkışsa anahtarla kilitliyorum dört kapı birden kilitleniyor sorun yok ama kumandayla yaptığım zaman araç çalışmazken sanki merkezi kilit motorunu kapamaya zorluyor ama kapayamıyor gibi ve ilginçdirki araç çalışırken kapı açıksa kumandaya bastığımda sadece dörtlüler hızlı bir şekilde yanıp sönüyor alarm ışığı yanıp sönüyor tekrar dörtlüler hızlı hızlı 3,4 defa yanıyor yani alarm sanki kendini kurmaya zorluyor ama kuramıyor dengesizleşti hep o aküyü bilinçsizce değiştiren usta hep bozdu çalışan şeyi camları açarken bile alarm kendini kurmaya çalışıyor belli belirsiz dörtlüler yanıp sönüyor anlamadım nasıl bi ustaymış bu ya
araca sonradan merkezi kilit motoru takılmışsa sorun bundan kaynaklanabilir. şöför kapısının içini söküp bakmak lazım.
arkadaşlar sorun şu aslında eski akü zayıftı ve alarm sorunsuz çalışıyordu ama eski aküyü söküp yeni aküyü takınca alarm kafayı yedi acaba voltajmı fazla geldi iki akünün volt ve amper değeri aynı
bendede aynı sorun var anahtar ile sorun yok ama alarm çalışmıyor kumanda pilini değiştirdim diğer kumanda ile denedim olmadı aküm de sıfır oto elektrikçinin yolu gözüktü sanırım
Sigortalara kitapçık üzerinden baktım aynı sigorta üzerinden başka fonksiyonlarda çalışıyor diye okudum kullanım kitapçığında ve burada o yüzden sigortaya bakmadım Tepe Taklak Candır
sizinkisi orjinal alarm mı ? sonradan takma falan değilse dediğiniz gibi olabilir sonradan kendiniz taktırdıysanız %90 sigortadandır kısa devre yapıyo olabilir
aynı sorun bendede mevcuttu geçen hafta oto elektrikçisine gittim kumanda ışığı yanıyordu ama sinyal göndermiyormuş kumandayı yeni kumanda ile tanıttı sorun giderildi.