Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

alarm ışığı bağlantısı

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda 44 FERHAT 878 tarafından 22 Şubat 2010 tarihinde açılan konu

1. 44 FERHAT 878

44 FERHAT 878 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
  2. H.Onur

H.Onur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ben de geçen hafta aldım aynı ürünü,torpidoda bekliyor.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
    sanayiye gidecem h.sonu bikaç işim daha var,orda taktırmayı düşünüyorum ben.

3. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,979
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Kontak rölesine bağlanabilir, ontak açıkken çalışmaz, kapalıyken çalışır. Bunun için iyi bir elektrikçiye gitmeniz gerekir.

4. 44 FERHAT 878

Alınan Beğeniler:
    2
    bir arkadaş yorumlarda şunu yazmış:

Takacağınız yer arabanın içindeki SİGORTA kutusunun bulunduğu yer. Orada arabanızın merkezî kilidinin rolesini bulun. Peki bunu NASIL yapacaksınız? Kapı hoparlörlerinin bulunduğu cep kısmını vidalarından söküp çıkartın. Orada iki tane kablo grubu göreceksiniz. Birisi otomatik camın, diğeri de MERKEZÎ kilidin kabloları. Merkezî kilidin kablolarını takip ederek bağlandığı roleyi bulun. Rolenin 4 bacağı vardır. Siz iki bacağı kullanacaksınız. Hangi iki ayak arasında kilit kapalıyken +12 Volt varsa işte bağlayacağınız ayaklar onlar. O iki ayak arasında kilit açıkken 0 Volt olmalıdır. Aracın kilidi kapalıyken LAMBA yanacak; kilidini açtığınızda otomatşk olarak sönecek. Şunu da ekleyeyim: bu tür lambalar aküden fazla akım çekmez; yani aküyü bitirmez AMA siz yine de ihtiyaten arabanızı en geç 3 günde bir 2 dakika da olsa çalıştırırsanız hiçbir problem yaşamazsınız. Bağlayın ve montajını UYGUN bir yere yapın. Ben arabanın sağ tarafına taktım, gayet de iyi oldu. Memnunum.

5. H.Onur

H.Onur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    evet okudum ben de.
    merkezi kiliti kapattığımız zaman yanması,açtığımız zaman sönmesi gerekiyor.
    devamlı yanarsa "çakma alarm" olduğu belli olurhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

6. 44 FERHAT 878

Alınan Beğeniler:
    2
    Sonradan takılan Kapı kilitleme sisteminden almaya çalıştım kumandadan açma kapama yaparak tek tek kabloları denedim açılınca pasif kapanınca aktif olan bir uç bulamadım. direk bağladım oda sürekli yanıyor.
    ben nasıl bir bağlantı yapabilirim tavsiyesi olan varmı..accent admire aracım.....

7. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,979
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz

8. H.Onur

H.Onur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ben de bu haftasonu izmir 3. sanayiye gidip taktıracam.bikaç işi daha var aracın zaten.
    kontak rölesi en mantıklısı bence de..

Bu Sayfayı Paylaş