Ufuk bey,orjinal alarmı'mı.? Sonradan takılan alarmlerde (bazı orjinal alarmlerdede mevcut) Alarm beyni üzerinde küçük yuvarlak bir çubuk var. Sağa çevirerek hassasiyet artıyor,sola doğru hassasiyet düşüyor.
tam olarak bilememekle beraber markası cenmax... sert vuruşlarda alarm ötüyor biraz hassasiyeti yükseltmek istiyorum.... olmazsa fotosunu çekerim.. kumandanın.... sinan bey alrm beyni nerde oluyo nasıl bişey biraz tarif edermisiniz..... Düzenleyen : ufukemrah58
sonradan takılan ise yaklaşık modem veya sigara paketi büyüklüğünde.ya sürücü tarafındaki küçük torpido gözünün arkasındadır veya yolcu tarafında torpidonun arkasındadır.ama bence küçük torpidonun arkasında.küçük bir ayar düğmesi var.
Ufuk bey son hatırlatma,olurda beyini ve hassaslık çubuğunu bulduğunuzda Ayarını biraz yükseltin,kapılarınızı kilitledikten sonra hemen aracınızın alarmını öttürmek,ayarını fark etmek için uğraşmayın.Kapıları kilitledikten sonra tahmini 5 dk sonra alarm devreye tam olarak girer.Bi 5 dk sonra aracını ufaktan bi sallayın vs.vs. kapıları kilitler kilitlemez hemen duyarlılık beklemeyin Coğu alarm bu şekilde-ama düz direkt devreye giren modellerde var alarmın tam markasını ve modelini biliyor olsaydınız daha ayrıntılı yardımcı olmak isterdim - İyi akşamlar
çok saol bilgiler için yarın ayrıntısıyla buraya yazmaya çalışacağım modelini falan....marka cenmax modelini yarın öğrenmeye çalışayım... netten...
sinan bey benzer bi kumand buldum sanırım bu model.... http://urun.gittigidiyor.com/CENMAX-MERKEZI-KILIT-OTO-MERKEZI-KILIT-KE-23_W0QQidZZ22992640 cenmax ke 23 Düzenleyen : ufukemrah58
İlana baktım ama ayar çubuğu gözükmüyor ve özelliklerinde yazmıyor inşallah var Cenmax'ın hassaslık ayarı olan bir modeli örnek :
maalesef alarmda ayar yok bugün inceledim.... yeni adam gibi bir alarm takıtırmayı düşünüyorum... alarm kumandası anahtarın üzerine monte edilen alarmlar var ondan düşünüyorum ama anahtarı falan kesiyolar monte ediyorlar sanırım.... immobilizer de sorun çıkarmı öyle olursa sizce.... Düzenleyen : ufukemrah58