arkadaşlar bizim araçlarda alarm var ama prof bir şey değil yani öyle darbe sensörü normal alarm görevleri yapmıyor sonradan alarm taksam sorun olurmu orjinal anahtarla beraber çalışan cenmaxın alarmları falan var
bende 2004 admire var.sonradan bertone marka alarm taktırdım.hareket sensörüde eklettim memnunum.ayrıca internette gördüğüm alarm var beğendim. http://www.rahatcaal.com/product/109808/Sahibini%20Tan%C4%B1yan%20Otomatik%20A%C3%A7%C4%B1l%C4%B1p%20Kapanan%20Oto%20Alarm%20Seti%20%20L-2200
keyless li bu güzelmiş hiç bir tuşa basmadan arabaya yaklaşdınmı kapıları açıcak arabadan uzaklaşdınmı kapıları kapatıcak..
fazla kumanda olayı olmasa işde aslında eski bir aracın olucak immosuz falan gidiceksin anahtarıda iptal ediceksin bir start engine düğmesi alıcaksın birde bu tip alarm süper olur.. anahtar olayı ortadan kalkar.. Düzenleyen : panzer
Arabaya hirsiz girip teybi caldiktan sonra dun alarm taktirdim. Toolmaxx marka. Bir cok ozelligini baglamadilar. Su an icin sorunsuz calisiyor gibi. Tabi, darbe sensorunu kaliteli ve kalin etli cift tarafli bantla sigorta kutusunun uzerine bantlayinca araca verilen darbe titresimleri amortisor gorevi goren banttan gecemiyor. Bugun banti cikarip yine sig kutusunun uzerine ama bu sefer duzgunce yapistirdim, artik araba govdesine nispeten daha sıkı bagli, hassasiyet ayarini da epey yukselttim. Araba benim daireye uzak, insallah yakin olanlardan beddua almam. Sustali anahtar da yapildi. Arabada hem kendi pasif alarmi var hem de sonradan takilan, her ikisi de susta kumandasindan kumanda edilebiliyor.
Alarmla uğraşmaya hiç gerek yok, ben içerden açma tuşlarını far sistemine bağlayacağım, araç terkedildikten sonra otomatik devreden çıkacak ve kapılar hiç bir şekilde açılmayacak.
Hirsiz kapiyi acip girmiyor ki, cami kirip camdan cumburlop iceri giriyormus. Arabayi goturemezler ama teyp icin giris cesaretini onleyecek gurultulu alarmdan baska care gelmiyor aklima. Alarm sirenini en kuvvetli olaniyla da degistiricem ilk firsatta.
alarmlar içinde en iyisi cenmax ile desi bence bizim araçlarda desilik bir durumda yokda 100 tl ye güzel bir anahtara uyumlu cenmax modeli alınır kapı tetiklemesi ile devreye girip gene kapı açıldımı tetikleme ile devreden çıkan tipden ekstradan bir kumandaya gerek kalmıyor direk orjinal alarmla alarm devrede oluyor yada devre dışı kalıyor.