arkadaşlar arabanın kapılarını kumandadan kapatınca camların kapanmasını istiyorum.aracımda alarm var fakat kapatmıyor......bunu kendi alarmım üzerinde yapabilirmiyim? yoksa yeni bir sistemmi bağlatmam lazım..teş.
hepsiburadadan ben aldım 4 lü cam modülü 28 tl ye kargo ücretsiz. elektrikçiye de 30 tl ye taktırabilirsiniz.
Selam arkadaşlar, bu gün ne zamandır aklımda olan otomatik cam kaldırma modülü taktırdım. Zaten otomatik olan ön camlar bu modül sayesinde iyive otomatik oldu. Araç alarm konumuna alındığında (tüm kapılar kumanda ile kilitlendiğinde) açık bırakılan ön camlar (yada açık unutulan camlar) kendiliğinden kapanıyor. Toplam maliyeti 40 tl. oldu bana. Gerçekten çok memnun kaldım, hiç olmazsa gözünüz arkada kalmıyor, acaba açıkmı bıraktım diye, herkese tavsiye ederim...Teşekkürler...
alarm istemiyorum ama yanlızca uzaktan kumanda ve camların otomatik kapanması özelliği bulunan ürünler varmı? alrm komşuları çok rahatsız ettiği ve genelde aracısite içerisinde park ettiğim için istemiyorum...
Sayın hyundaimurat, oto alarmlarının hassasiyet ayarı yapılabiliyor. İsterseniz ufacık bir dokunuşta ötüyor istersenizde bir balyoz darbesi sonucunda ötüyor. Ayrıca alarm çok iyi bir şey bence...Diyelimki biri aracınızı kapılarına zarar vermeden kaçırmaya çalıştı, alarm hemen devreye girer ve siz istemedikçe susmaz, hadi diyelim alarm öte öte hırsız arabayı kaçırdı ve gazladı gitti, sorun değil alarm kısa bir zaman sonra elektrik devrelerini kesiyor ve araba olduğu yerde stop ediyor. Benim bilgim bu şekilde...Gerisi size kalmış...Teşekkürler...