Kapilari acmak icin dugmeye bastigimda isik yanmasina ragmen araba algilamadi. Epey bi ugtastan sonra arabayi anahtarla actim fakat alarm devreye girdi kapiyi ortup dugmeye bastim araba algadi ve kapilar acildi. Fakat yolculuktan sonra arabayi park edip kapipari kitlemek icin dugmeye basinca yine calismadi. Neden yapar boyle arkadaslar kumandanin pilleri saglam yardim ederseniz sevinirim
https://www.hyundaiclubtr.com/konu/kumandaya-basinca-isik-yaniyor-kilitlenmiyor.29515/ Benzer bir konu fikir verebilir.
dun gece o kadar denememe ragmen calismadi. bayram da bir sikinti cikarmamasi icin arabayi oto elektrikciye goturecektimki kumanda yi algilar oldu araba. tesekkurler
O algılamada kesiklik tekrar başına gelecek..oto alarmının içini açıp elektronik devresinde anten görevi gören kablonun lehimlendigi yerin yanlarında böyle küçük bir kule gibi üzerinde döndürme yeri olan düz tornavida ile ayarlanabilen bir elektronik pot var.. sıkıntı bu potta oluyor.. önce bu potu yağsız kontak spreyle güzelce yıka,sonra düz tornavida ile döndürülen yeri konumunu kaybetmeden biraz sağa ve birazda sola çevirip eski konumuna getir.. alarmı tekrar topla yerine tak..tekrar sinyal algılamada kesiklik yaparsa yine bu işlemi yaparsın.. GM 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi