Merhaba arkadaşlar 12 senedir kullağım alarmda 2-3 aydır sorun yaşıyorum belki anlıyanınız vardır yardımcı olursa sevirim Soruna gelince alarm ile kapıları açınca sinyaller iki kere falan yanıyordu ve içeriden her hangi bir kapı açıldığında 4lüler 30 snye kadar yanıyordu şimdi kapıları açtığımda 4lünün tik tak sesi geliyor ama 4lüler yanmıyor alarm beyninden olduğu belli ama iş ki bu hangi kablo onu bulması mesele gibi şemasını araştırdım ama bulamadım herhalde elektirikçi yolu göründü alarm markası Aco
benim de kumanda işliyor, 4 lüler yanıyor, kapılar kitlenmiyor.. kitleniyor gibi ses yapıyor ama hareket yok kapılarda
tiktak sesi geliyor diyosunuz alarn demekki 4 lüleri çalıştiriyor yani röle yi cektiriyor bence sorun alarm beyninde değil normal 4luleri yaktinizmi yaniyormu GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ayni dert benimde başıma gelmişti 1 ay önce herşey normal ses geliyor ama kafasına göre bazen kitliyordu şoför tarafindaki kolun pimi kırılmış ondan yapıyormuş sizinde büyük ihtimal öle biseydir hic birini kitlemiyordu GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnşallah ordan çıkar ama o kırılan pimi baya aramisdim kolu sökmeniz yeterli GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sizin sorununuz büyük ihtimal alarm beyninden sinyal koluna giden kabloda sorun var gibi. alarm şeması varsa bu kablonun hangisi olduğunu bulabilirsiniz. yada elinize bir ölçü aleti yada kontrol lambası alarak alarm beyninden çıkan kabloları kontrol ederek hangisinin açıp kapatırken sinyal verdiğini bulup bu kabloyu takip ederek sorunu çözebilirsiniz.