Arkadasla aracım 1.5 gls 99 hundai aracı park taptıkdan sonra geri dönüp aracın basına alarm kumandasından dügmeye bastım kapiları acmak icin ama birtürlü acamadim defalarca denedim. Ensonunda anahtarla kapıyı actım alarm devreye girdi ciyah ciyah bagıriyor susturamadim anahtarı konta taktım barşa basıyorum araba calişmiyor alarim devrede ortalıgı velveleye vermeye devam ediyor tabi alarim. Ensonunda kumandanın pili bitmisdir diye ordan bi kumandaciya gitdim kumandanin pilini degisdirdim ve aracin basina geldim kumandaya bastim alarimi susturdum ensonunda arabayida calisdirdim. Demek isdedigim dag basinda kalsaydim ne yapacaktim bilmiyorum yokmu bu alarmin kumandasi calismadiginda alarmi susturup araci calistirmanın yolu varmi
Hocam bu alarmın sadece sesini kesmek için en iyi yol , sirene gelen kablonun ek yerinden bağlantıyı kesmek , yada ayak altında sigortası vardır ulaşılabilir haldeyse sigortayı çekmek.
Hocam aracınızın kumandası sanırım orijinal ve pili bitince aracı çalıştıramıyorsun bu belki benim i20 de böyledir bilmiyorum tam olarak , o zaman ynında arabada yedek pil taşımaktan başka çaren yok , ben aracımın orijinal kumandasını hiç kullanmıyorum ilk gün plazada taktıkları alartm kumandasında kurup açıyorum bu nedenle soruya fazlaca yorum yapamayacağım.
Tskler arkadaşım bende aynısını uyguladim torpitoya 1 tane pil ve kumanda arkasındaki kücük yıldızlı vidayı sökecek ince uclu yildız torna vida bulunduruyorum
orjinal alarmda kontak açık vaziyette bir süre bekledikten sonra araç çalışır. sonradan takılan alarmlarda valet tuşu vardır bu tuşa basınca alarmın susması lazım. sonradan takılan alarmlarda en kötü alarm beynini bulup çıkarırsınız ya da sigortasını sökersiniz ve devre dışı bırakırsınız.
Alarm beynini bulursanız kabloları takip ederek onlarada ulasabilirsiniz ASUS_T00J cihazımdan gönderildi