Günaydın arkadaşlar. Bugün ise gitmek için aracima bindigimde aracim marş almadı ve tüm göstergeler gitti. Akum bitti sanırım aracim 2013 model i30 crdi o.v. Ayrıca aracın garantisi devam etmekte fakat en yakın servis 180 km uzakta samsun da. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim aküyu burada mi degistireyim? Herkese iyi günler Teşekkürler
Akü garantisi 2 yıl... Siz bilirsiniz ama bulunduğunuz yerde de akü cü vardır... İyi bir akü alıp uygun bir şekilde çözebilirsiniz...
Git gele değmez sanırım. Almışken mars basma kapasitesi yüksek yeni üretim bir akü alin derim. Akü üstünde 60a 540-600 cca gibi bir değer olur. Bu cca değeri ne kadar yüksekse o kadar fazla mars basılır.
Ben Bosch almıştım ve memnundum. Bilindik kaliteli markalar olduktan sonra çok da sorun olacağını sanmıyorum.
geçmiş olsun kaç lira verdiniz kaç amper aldınız paylaşır mısınız... @sipartacus bazı markaların uygun seri aküleri mevcut... benim inancım uygun seri ürünler toplama akülerin geri kazanımı ile yapılan ömrü diğerlerine göre daha az olabileceği inancındayım... Denemedim... Böyle bir inanç var içimde...
Üzerindeki akü 68 amperdi sanırım ben 72 amperdi aldım inci formul a yazıyordu galiba. 270 tl sıkışmış arasına çıkardık çalıştı