Selam arkadaşlar, Forumumuz sayesinde bende arabama kendi çabalarımla birşeyler yapmaya başladım yavaş yavaş. Örneğin geçen hafta havalandırma motorunu söküp temizledim e tabi biraz uzun sürdü acemilikten olsagerek ama olur o kadar artık Şimdi sormak istediğim şey kısaca şu : Dün akşam arabamın Park ampullerini beyaz led' li ampullerle değiştirdim, daha doğrusu değiştirirken bir tanesi elimden kaçtı ve akünün altına gitti Çıkarmaya çalışırken iyice ipin ucu kaçtı ve artık görünmemeya başladı :RpS_rolleyes: Neler neler denedim arabayı rampalarda zıplattım falan ama yok çıkmadı.Hatta ellerim parçalandı çıkarıcam diye. Neyse çok uzattım kısacası aküyü söküp altına bakmak istiyorum büyük ihtimal bulamıycam ama inat ettim bakacam Bi ara 2000 model clio nun aküsünü sökmüştüm ve tekrar taktığımda teyp çalışmamıştı kod istemişti, bizim araçlardada böyle birşey oluyormu? Bu arada benim araba (adı minik :RpS_love 2010 Model Getz. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar..
Ozaman sadece kayitli radyo. Kanallari silincek tesekkurler bilgi verdiginiz icin arkadaslar ben yarin sokiim ozaman akuyu XT615 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Van kedisi gibi oldu abi araba Bide bu ledli ampullerin kisa ve uzun far icin olani varmi acaba tavsiye edermisiniz varsada? XT615 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi