arkadaşlar aküyü bakımlı akü takmış fabrika..sadece iki kapağında çok fazla su kaçırmış bundan dolayıda 2 tanesininde kapağı erimiş resmen yani kapakların yarısı erimiş vaziyette açmayakalksam açılmaz.yıkadım temizledim ama akünün garantisi 2 yıl ve 2 yılın dolmasına 2 ay kalmış,halen garantisi var neden böyle olmuştur sizce? servise göstersemmiki?
aküyü ellemedim bile enaz 4 yıl sorun çıkarmaması lazım 1 ay öncede hafif ıslaklık vardı ama azdı önemsemedim bu sefer baya kötü durumda
eksilen gözlere uygun saf su ekleyin. garantisi bitmeden bir an önce gösterin bakalım ne diyecekler. sonucu da yazarsanız sevinirim
en kısa zzamanda servise gideceğim. ama su eksiltmiyor tam tersine su çoğalıyor dışarıya atıyor kapaklar erimiş açılması imkansız
akü dışarı su atıyorsa eğer içindeki sudan atıyordur. Buda içindeki suyun eksilmesi demektir aküye dışardan giren bir su hortumu girişi olmadığına göre, kendi suyundan gidiyordur
tamam kendi suyundan atıyor ve suyunu eksiltiyor burası tamam ama asıl konu neden durduk yere su atıyor...kapaklar vidalı yöntemle açılıyor 2 tanesinin açılacak yerleri tamamen erimiş,Yani su eklemek istesemde çok zor açılması... neyse servise gideyim sonucunu buraya yazacağım
arkadaşlar sonuç:Akbak servise geçerken uğradım.saatlerce bekletildim ve Aküde bişey yok,normal garantiden değiştiremeyiz.Yanıtını aldım...Gerçi akü ortadan ikiye ayrılsa yine bişey yok derlerdi ne biçim servisse?