Kullanım kılavuzundan anladığım 68amper olduğu, piyasada 68 amper yoktur sanırım onun için 72 amper olmali sanırım.
1.5 crdi eram varken 70 amper düz diye geçen akğden almıştım. Markası hatırladığım kadarıyla Mutlu idi. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hocam bir de "varta" diye bir marka var. diğer markalardan bir tık pahalı. benim araçta da var. bir araştır istersen...
Dün benim i30’un 5 yıllık fabrika çıkışı vartası dün öldü bende İnci aldım 370 tl 72 ah. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mutlu aküyü tavsiye ederim. Aracın üstündeki aküye bakıp aynı amperi alabilirsiniz daha yüksek amperleri yuvaya oturmayabilir Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mutlu al mutlu ol Ben 72 amperliğini aldım 7-8 ay önce 270₺ şuan pahalanmıştır dolardan dolayı Geçen ay krank mili pozisyon sensörü yüzünden arabam çalışmadı, en başta sorunu anlayamadık 2 usta geldi beyin yanmış dediler çalışır umuduyla 3 gün boyunca ara ara marş yaptım en az 40-50 marş yaptım akü bitmedi, arızaya değilde akü hala nasıl marş yapıyor diye çok şaşırdım, o yüzden mutlu aküden memnun kaldım ve size öneririm