Takviye kablosu almayı düşünüyorum. Akü bittiğinde arabanın marş basması için almayı düşünüyorum. Kaç amper olmalı? internette 1200 amper diye satılan ama öyle olmayan çok ürün var. Nereden almamı tavsiye edersiniz? Teşekkür ederim.
Ben yıllar önce gittim aksesuarcıdan aldım. Epey kalın bir kablo idi. Çok fazla lazım olmadı bana şükür ama 4 - 5 kez komşulara vs lazım oldu işimizi gördü. Görerek almak bence daha mantıklı. İnce çıkar iade vs işi yorar belki. Markaya da bakmadım hiç. Direk aldım birkaç çeşit çıkarttı satıcı hoşuma gideni aldım.
Geçen sene, arkadaşıma lazım oldu benzinlikten bi tane almıştı. Takviye attık çalıştıramadı. Kablosunu bi sıyırdık içinden incecik tel çıktı iş yerinden kablo alıp kıskaçlarını kullanarak kendimiz yaptık. Sıkıntısız çalışırdı. Bu kablolarda hile hurda çok sanırım. İmkanın varsa boş kıskaç al düzgün birde bakır kablo al, kafan rahat şekilde kendin yap derim.
Kablosunun kalın olmasına dikkat et . İnternetten almıştım baya kalındı . Bir arkadaşım yolda kaldı ona takviye yaptım çalıştırmadı . Kablosunu söktüğümde ince bir kablo çıktı . Mandalları kullanarak elektrikçiden 4*2.5 4 metre kablo aldım kabloları birbirine bağladım güzel sağlam birşey oldu . Kışın eşe dosta akraba işini rahatça gördü . Tanıdıktan almaya bak
son 2 yılda bakır o kadar zamlandı ki altın gibi oldu. bu nedenle iyi bir takviye kablosu gerçekten çok pahalı. şöyle anlatayım 3 metre takviye kablosunun içinde 8mm çaplı kablo olsa, içindeki bakırın hurdası 270 lira ediyor. görüldüğü gibi 3 metre takviye kablosu 300-400 liradan aşağıdaysa büyük ihtimalle iş görmez.
Yıllar önce bim marketten alınma bir şarj kablosu var arabada , kıskacı falan her şey takım , o zamanlar fiyatlar bu kadar uçmuyordu , hiç kullanmak kısmet olmadı inşaallah işe yarar bir şeydir. Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi
Ben sanayideki yedek parçacıdan almıştım. Kendi aracımda ve arkadaşlarımın aracında defalarca kullanıldı. Herhangi bir sıkıntısını görmedim.