Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Akü sorunu

'İ20 Forum - Club' forumunda Ygtcn tarafından 18 Ağustos 2014 tarihinde açılan konu

1. Ygtcn

Ygtcn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Yiğitcan Yılmaz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Cümleten Selamünaleyküm arkadaşlar,

2012 model i20 aracımın aküsünde sorun olduğunu düşünüyorum. Şimdi yanlışım var ise düzeltin.

İstanbul'dan yola çıkıp, 173 km uzaklıkta ki Kırklarelinde ki köyüme gittim. Evime geldim arabayı stop ettim. Ve müzik dinlemek istedim ancak müziği açar açmaz ekonomi mod uyarı veriyor. Start engine diyor. Bu normal midir? Yani hep yapıyor bunu. Aracı ne kadar kullansam da kullanmasamda her zaman bunu yapıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 18 Ağustos 2014
  2. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Aleykum selam mesajlarda font ve koyu karakter kullanmamaya calisalim cesitli platformlarda okuma zorlugu oluyor.

Sorun aku ile degil aracin yazilimi ile alakali buyuk ihtimal o sekilde ayarlanmis yada bir hata yuzunden o hale gelmis olabilir. Servis e danismanizda fayda var.

HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

3. Ygtcn

Ygtcn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Yiğitcan Yılmaz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Düzeltiyorum, teşekkür ederim.

4. huseyin102

huseyin102 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    82
    Ad Soyad:
    Hüseyin PEHLİVAN
    Yaşadığınız Şehir:
    77-YALOVA
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    hocam bende de öle yapıyordu bluetooth sistemi devrede iken eger araba calısmıyorsa uyarı verıyor aku bıtmesın dıye ama onun harıcınde degılse servıse danısın derım yazılımsal bır problem olabılır

5. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,095
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Hocam benimde 2013 i20 var , stop ettikten sonra kontak takılı değilken müzik sistemini açınca , batarya zayıf falan gibi ingilizce bir uyarı çıkıp ve ekrandan hemen kayboluyor yazının tamamını okuyacak kadar bile kalmıyor ben bu konuyu daha forumda açtım arkadaşların ortak yorumu , araçta motor çalışmayınca akü şarz halinde olmadığından , uzun süre teybi açık tutmanız halinde , aracın keseden uzun süre yemesi halinde akü boşalabilir gibilerinden ikaz yapıyormuş , aracınızdaki durum benzeri bir durumsa rahat ol , olağan bir uyarı , ama gücü kesiyor ve hiç vermiyorsa farklı bir durum olabilir.

Bu Sayfayı Paylaş