Neden yaptınız bu köprüyü? Orada bir sigortayı çalışmaz hale getirmişsiniz? O kablonun Hangi sisteme ait olduğuna bakmak lazım. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sigortayı devre dışı bırakmışsınız. Devrede sıkıntı var ki Zaten atmış. Herhangi bir kaçak durumunda, bağlı olduğu devreye zarar verecektir. ECU, ABS, AİRBAG modülleri gibi önemli parçalara zarar verebilir. Bu şekilde daha fazla kullanmayın. köprüyü çıkarıp, sigortayı değiştirin.
Olabilir. Önce tamircinizi, sonra sigortaları değiştirin. Sigortalarin içindeki tel kopmussa atıktır. İyi bir oto elektrikci işinizi görür. Bu tür ilkel yöntemler; aracınızın yanmasına bile sebep olabilir.
abs ve el freni ışığını bu köprüleme yakıyor olamaz. resimde çok ne görülmüyor, plastiği içindeki tel eriyip kopmuşsa sigorta yanmış demektir. iyibir elektrikçi bu işi çözer, kendiniz çözmek istiyorsanız: -ilk önce yanmış olan sigortanın kaç amper olması gerektiği aracın kitabından ya da başka bir tamir kitabından kontrol edilmeli. -bulduğunuz amper değerine göre yeni bir sigorta alıp bypass edilen sigortanın yenrine takın. -aracı normal olarak kullanmaya çalışın, eğer o sigorta yine yanıyorsa sigortanın sorumlu olduğu sistem üzerinden arıza bulunmalı ve giderilmeli. -araç kazalıysa sıkışıp arada bir kısa devre yapan bir kablo olabilir. aracınız Accent Era crdi değil mi?
80 amper sigorta olduğuna göre marş yada dizel ise kızdırma bujisinindir. marşın ise çok uzun basarsanız yakar bir yerleri.
Bu kadar elektrik arızası yaptım ama bu şekilde çözüm, vallahi pes, bu adam size yapabilece en kötüsünü yapmış. Hemen sökün, söktürün.
80 Amper sigortaya köprü atan usta, bu araçtan sonra muhtemelen mesleği zirvede bırakıp, dönerci falan açmıştır.
Turk milleti icin sigorta gereksiz birsey zaten. Goruldugu yerde en kalin tel ilen by-passlanmali. Bence burada yanlis olan diger sigortalarin hala by-pass yapilmis olmamasi. O usta onlari gozden kacirmis. Tabii ki hyundai muhendisleri kısa boylu minyon insanlar olduklari icin kafalari calismamis sigorta koymuşlar. Ne gerek var. Bu kadar ironiden sonra, bizim allahin cezasi ar, namus ahlak olmayan ustalar boyle durumlarda ya sigortayi bypass eder. Ya yanan lambayi cikarir. Bir de ustune yaptim deyip bir dunya para alir. O parayi da ailesine yedirir utanmadan. Allahtan ulkemizin %90 muslumanmis. Oyle olmasa neler olur siz dusunun. (dayanamadim bir ironi daha yaptim) Sonra arac yanar ya da bambaska birsey bozulur bilemezsin neden oldugunu. Insanimizda ahlak kalmamis. SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi