Merhabalar, Aküm arızalandı yerinden çıkarmak istiyorum. İki kutuba bağlı kabloları söktüm ancak aküyü yerinden alamıyorum nasıl söküleceği konusunda yardımcı olabilir misiniz, ya da bir bilgi kaynağı paylaşabilir misiniz bu konu ile ilgili. Teşekkür ederim.
arkadasım benimkisindede aynısı oldu benim aracta akünün yanında beyin kutusu var onun arkasında zor biryerde iki tane somun var onu sökünce beyinle birlikte cıkıyor baska türlü cıkaramadım böylede sacma bişey
S.A. arkadaşlar HAYIR'lı günler herkeze. Öğlen akü'yü değiştirecem.. Bi tanıdığımda yeni akü var onu aracıma takacam. Otomatik vites aracım. Akü değiştirme esnasında kutup başlıklarını çıkarttığımız zaman aracın herhangi bir özelliğini değiştirir mi? Örneğin Teyp kodu var mı, varsa silinir mi? yada başka bir şekilde aküsüz kalınca iptal edebileceği herhangi bir özelliği olur mu_? Saygılar...
Era'da kod istemez sadece aracın saati, tripA, tripB, radyo ayarları fabrika konumuna döner. İptal edilen bir özelliği olmaz yani saat ve radyoyu ayarlamanız gerekir sadece. Otomatik manuel farketmiyor sanırım.
Arkadaşlar arabayı çalıştırın çalışır vaziyette kalsın araç . Akünün ön alt kısmında aküyü alttan tutan küçük bir somun ve demir parçası var onu sökün akü çıkar. Yeni aküyü takın çalışır vaziyette kutup başlarını takın. Hiç bir şey değişmez hicbirşey kaybolmaz.