Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

akü bitti-kapılar kilitli kaldı

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda yues tarafından 28 Mart 2011 tarihinde açılan konu

1. yues

yues Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar bu sabah yola cıkacaktım marş basmadı panel ısıkları yanıyordu ama mars almıyordu yanı tık bıle etmedı marş..sonra bı kac ugrastan sonra cıktım arabadan kapıları kılıtledım servısı aramaya eve cıktım aküden olabılecegını soyledıler..sonra asagı ındım bırde baktım merkezı kılıtde calısmıyor artık..akü tam bıtmıs kapılarda kılıtlı kaldı..(anahtardan acılmayı ıptal ettırmıstık ) sonra bı oto elektrıkcı getırttım adam altına yattı arabanın yedek akunun bır ucunu şaseye bır ucunuda bı yerlere bagladı actı tum kapıları ve yeni akü taktı..meger akümüz elden cıkmıs ıcınde tel kopması varmış öyle dedıler..değişmesi gerek dediler değiştirdik..neyse kı kapıları acabıldık bı zarar vermeden..belkı ısıne yarayan arkadas olursa paylasmak ıstedım..durduk yere masraf cıktı 130 lıraya degıstırdım yıgıt akü (accent era 1.4 select modelı)

2. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    kapıların manuel acılmasını nasıl neden iptal ettiniz

3. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    araç kaç model ki aküsü bitmiş? normalde fabrika aküleri 4-5 yıl gidiyor

4. vosvosist

vosvosist Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    era ların aküleri boyut olarak her akü oluyormu yada orjinal akü fiyatı nedir

5. yues

yues Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arac 2006 modeldi..ama bıtmıs ıste..aslında tam bıtmıs mı onuda bılmıyorum usta fena gozukmuyor ama ıcınde tel kopmustır dedı bende degıstır gıtsın dedım sonra yolda kalmayalım bıgun..sanırım bıraz fazla zorladık dalgınlıgıma geldı dun 3 saat radyo acık kaldı calısmadan sanırım o da zorladı
    dostum dısardan acılması ıptal edılebılıyor anahtarcılar yapıyor onu..kilitler devre dısı kalıyor sadece merkezı anahtarla acılıyo o zaman kapılar..yanı hırsızlar maymuncukla falan acamıyo bu sekılde
    yiğit akü taktılar fiyatda 130 lıra

6. ressamyuva

ressamyuva Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    22
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Arkadaşlar benim dizel era aracımında aküsü bitti bugün değiştirdim mutlu akü aldım serviste 190 tl idi dışarıda 70 amper 6 taksit 165 e bulup aldım ihitiyacı olanlara duyurulur birde dizellerin akülerinin üzerindeki sigorta tablasından dolayı normal aküler olmuyor üzeri tamamen düz olanların oluyor o yüzdende fiyat biraz artıyor benzinlilerin aküsü nasıl bilmiyorum bilginize haberiniz olsun

7. yues

yues Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    akü alırken krıter nedır hıc bılmıyorum..basına gelmeden ınsan bılgı sahıbı olamıyor o konu hakkında..basımıza geldıgınde ıse adamın ocagına düştük kapılar kılıtlı kaldı o anda arastırma sansımızda yoktu..valla hıc bılmıyorum uygun mu taktıgı degıl mı ıyı mı kötu mu ? mesela hıc sormadı akü takarken araba dizel mi benzınlı mı dıye! kendı arabasına koydu rastgele bı akü geldık bızım arabanın yanına dırek taktı onu..ustu dumduz akünün

Bu Sayfayı Paylaş