Bosch - İnci - Delphi 3'ünü de kullanıyorum hepsinden çok memnunum. 72'lik tavsiye ederim. 150-200 lira civarı fiyatları da.
72 ah sığıyormu eğer sığarsa bende değişim yapıcam ondan alırım. şu anda kullandığım 60 ah bosch 3 yıl oldu...
Evet arkadaşım Mutlu aküden başkasını düşünme derim...ben 60 amper taktım..4 senedir yerini unuttum....Aynı zamanda İzmirde Mutlu akü bayisiyim...kesinlikle tavsiye ederim araçta cihaz felan yoksa 60 ah fazlasıyla yeter...şu an 115-120 tl civarında..metrodan taksitlede alabilirsin...
Admirelere 72 lik akü sığmıyor,sıkıştırmayı denedik sığdırdık ama bu seferde kaput çubuğu yuvasına girmedi kaput örtülmedi.Çıkartıp 60 lık Mutlu taktım ama araç 1 ay yattı diye 0 akü bitti,şarj istiyor.
72 amperlik neyi varda o aküyü tavsiye ediyorsunuz arkadaşlar amper yüksek olunca daha fazla dayanmıyor aksine daha çabuk bitiyor 55-60 amper yeter hocan Varta-Delphi tavsiyem gerisi sana kalmış . GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben admire crdi aracıma mutlu 60 lık takmıştım, 2 yıl boyunca sorunsuz kullandım kar-kış. öyle satıldı araç.