2003 model getzıme motor koruma yaptırmak ıstıyorum acaba servıste ort ne kadara yaparlar. bırde getzımın akusu azaldıgı ıcın yenı aku almam lazım orj servıstemı degıstırsem acaba bununda malıyetı nedır acaba
Akü için servise gitmenize gerek yok. Mutlu ya da İnci akü almanızı tavsiye ederim. 100 - 130 TL arasıdır. Forumlarda motor koruması yaptıran arkadaşların tecrübeleri var. Onları da okumanızda fayda var. Fiyatı yaklaşık 100 TL civarı.
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.2005 model getz 1,3 gls var.Konuyla pek alakası yok ama kusura bakmayın ,1 haftadır sorun yaşıyorum aracım çalıştırırken bazen kontağı çevirdiğimde tık diye bir ses geliyor çalışmıyor.Bir iki saat sonradenediğimde tekrar çalışıyor.Anahtar tanıma lambası yanık araçta elektrik var akümü buolaydan dolayı değiştirdim.Elektrikçi usta role arızası var diyo,servis marş dinomosunu söküp bakıcaz diyor,diğer bir ustada eksantrik sensöründe sıkıntı var diyor. Arıza hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun yardımınızı bekliyorum. Düzenleyen : özgür07