Merhaba, Benim akslar uzun zamandir bosluk, gaza basinca da asiri titreme yapiyordu. Gecen yaz Ebayden 1 cift getirdim nakliye dahil bana 350 tl civarina mal oldu, akslardan biri uymadi, sadece birini takabildik. Kisa sure sonra yine abartili titreme sikayeti ile yine sagolsun Serdar Bey vasitasiyla maslak kazancli aksi bulduk, orada biri tamir oldu, biri degisti. 600 tl masraf ile bosluk kalmadi, gaza basinca titreme yok. Normal sartlarda titreme az da olsa devam, lastik balanslari sifir cikiyor. Frene basinca azicik da olsa titreme var. yolda giderken bosa alip rolantide gaz veriyorum, motordan gelen bir titreme yok. Acaba bu titreme nedendir? Fren diskleri olabilir mi? Bu arada akslarin tanesi muhtesem yetkili servisde 1450 tl ve biri elbette yok. Sent from my iPad using Tapatalk HD
Özkan abi öncelikle yeni aks takımın hayırlı olsun abi araban model olarak baya üstün neden aks sorun çıkartmış anlayamadım ama devam eden titreme frene basmadığınızda da oluyorsa disklerle alakası yok varsa da tek sorun o değil bizim sonataların parçasını almaya servise gideceğime oturur tamir ederim daha iyi ben de bir tane selektör kolu alacaktım servis 275 mi 375 mi ne fiyat çekti biraz uğraştım ilsem oto adında bir firma var bayrampaşa da oradan aldım ellerinde 1 tane kalmış kargo dahil 100 tl ye verdi sağolsun sıfır ve orjinal yani servisler bizi direk dolar olarak hatta euro olarak görüyor belki de sonata servise yaklaşınca ellerini oğuşturup geldi bir tane daha acaba nasıl yolsak falan diye düşünüyorlardır neyse uzattım ama abi eğer çok problem çıkarmıyorsa size biraz zaman tanıyın belki kendiliğinden düzelir
Herkese gunaydin Motor kulaklarindan on ve arkadaki ikisi uc ay kadar once yenilenmesine ragmen bir iki haftadir motor sallanip titresim yapiyordu. Webde biraz arastirdim, orj kulaklarin icini bosaltip, kaucuk ile tornada yenisinin yapildigini ve kullananin titresim haric omurden memnun oldugunu gorunce, suni kaucuk yerine tpu hammaddeden mamul plastik kutuk alip sanayide su an icin sadece on kulagi bu sekilde yaptirdim. Motor boslugunun ve titremenin (tekrar bosluk yapan akslarin yol actigi haric) cogu gitti. Kulagi sik kopan arkadaslarin bilgisine Sent from my iPad using Tapatalk HD
Serdar Bey, İster kulağı söküp gönder, ister arabayı getir bu taraflara, istersen bendeki tpu kütükten kesip sana göndereyim. Hepsine OK. Hallederim Esenyurt Sanayide.