Ben önce parkları, farları ve arka plaka ışıklarını beyaz yaptırdım. Sonra gösterge ışıklarını yeşil yaptırdım isterseniz beyaz yaptırabilirsiniz benim arabam yeşil ondan yeşil yaptım. Sonra nikelaj plakalık taktım. Arkalara ve önlere hoparlör ve cd çalar. Pedal seti. Şimdide uzaktan kumanda, farların altına şerit beyaz led ve arka stoplara kırmızı şefaf folyo sipariş ettim. 1 kaç haftaya onlarıda takarım.
gösterge ışıklarını nasıl yeşil yaptınız dipsiz led ampüllerdenmi kullandınız acaba. varsa fotoğrafını gönderebilirmisiniz. benim aracımda yeşil renk yumurta kasa
Evet normal park ampulu dipsiz ama led olsun. 4 veya 5 tane. Bide hız göstergesinin 100 olduğu yerde küçük girişli bir ampul var ufak bişey onun yeşilini bulamazsın oda dipsiz ama usta senin aldığın led ampulu ona lehimliyo uyduruyo yani bişeyler.
arabam grişuan olanlararklar mavi tavan lambası mavi plakalıklar mavi kaş var plakalar gümüş renkte .... düşündüklerim ön ve arka tampona neon farlara led bagaj aydınlatma sis farı
arkadaşlar admirenin bagaj lambası sensörü tam olarak nerde acaba bulamadım.bagaj kapandığını anlayıp lambayı söndüren sensör.yada öyle bir sensör varmı acaba.
<TABLE =tableBorder style="TABLE-LAYOUT: fixed" cellSpacing=1 cellPadding=3 align=center> <TD =msgOddTableRow vAlign=top> <TR =msgOddTableRow> <TD =msgLineDevider vAlign=top height=150> <DIV =msg style=": left; OVERFLOW: auto">arkadaşlar admirenin bagaj lambası sensörü tam olarak nerde acaba bulamadım.bagaj kapandığını anlayıp lambayı söndüren sensör.yada öyle bir sensör varmı acaba.
arkadaşlar admirenin bagaj lambası sensörü tam olarak nerde acaba bulamadım.bagaj kapandığını anlayıp lambayı söndüren sensör.yada öyle bir sensör varmı acaba.lamba yanmıyor ampül patlakta değil o bakımdan sordum.
arkadaşlar merhaba benim sorum olacak acaba gösterge ışıklarını nasıl değiştirdiniz bu konuda yardımcı olursanız sevinirim aracım 99model yumurta kasa
göstergenin olduğu siyah çercevenin altında ve üstünde toplam 4 tane yıldız vida var.çerceveyi çıkarttıktan sonra göstergeninde 4 tane vidası var ondan sonra sökebilirsin.göstergenin arkasında 4 tane büyük 1 tane küçük soket var.yeni aldığınız ışıkları o soketlere takın olay tamamdır