Hyundai' nin servislere gönderdiği genelge de aksesuarlar da indirim yapıldıgını söylüyordu... kampanya süresinin de 1 Nisan' dan 2 Nisan akşamına kadar olduğu yazıyordu... Kampanyada ki amacını ise şöyle açıklamışlar, müşterilerimizi servise yöneltmek aksesuarları en iyi hizmetle satışa sunmak oldugunu yazıyordu
"Hyundai' nin servislere gönderdiği genelge de aksesuarlar da indirim yapıldıgını söylüyordu... kampanya süresinin de 1 Nisan' dan 2 Nisan akşamına kadar olduğu yazıyordu... Kampanyada ki amacını ise şöyle açıklamışlar, müşterilerimizi ---servise yöneltmek --- aksesuarları en iyi hizmetle satışa sunmak oldugunu yazıyordu" tabi 3 liralık şey için 10 lira para alarak yaparsınız en iyi hizmeti.. yok hocam yok muhtaç kalmadığımız sürece uğramamak lazım bu servislere..
haklısın .birde böle kampanyamı olur.varsayalım ben bişiler alacaktım.az önce öğrendim ama kampanya bitmiş.saçma.adı var kendi yok.yaptın mı yaptım demek için yapılmış anlaşılan...
hepsinde indirim yok benim takip ettiğim era aksesuarlarıydı halı paspasta var, paçalıklar da war kimisinde ise bindirim olmuş ))