Beyler aracım 140000 de 2004 elantra, geçenlerde uzun yola çıktım araç yaklaşık 50 kilometre gittikten sonra ayağımı gazdan çekince araç sallanmaya başladı epey bir korktum ne oluyor diye kendimi hemen servise attım ciddibir problem olmadığını yola devam edebileceğimi söylediler bende onları dinledim ve yola devam ettim nihayetinde bir problemde çıkmadı aynı problem dönüşdede ortaya çıktı.daha sonra bugünbaşka bir ustaya gittim problemin aks körüğünden kaynaklanabileceğini içindeki yağın bitmiş olabileceğini körüğün değişip içine yağ konulması gerektiğini söyledi.merak ettiğim şehir içinde kısa mesafelerde hiç bir problemin ortaya çıkmaması,sizin bu konudaki görüşünüz nedir?aks körüğünün ortalama fiyatı nedir, bilen varmı?forumumuzun değerli üyeleriyardımcı olursa sevinirim.....(bu arada rot-balans ve ön düzen yeni yapılmış)
Körük pahalı bir şey değil, 15 - 20TL cıvarında bir şey olması lazım ancak bu sallantı olayını buna bağlamak doğru değil diye düşünüyorum...
o zaman bu sallantının sebebi ne olabilir Coşkun bey ? bu arada söylemeyi unutmuşum sallantıya neden olan sağ ön teker ve belli bir km gittikten sonra ortaya çıkıyor... Düzenleyen : eroglu1977
Bijonları kontrol ettirin, iyi bir rot - balansçıya tekrar baktırın, ne söylesem boş, kontrol edilmeden sebep söylemek zor...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif
ben küçükken babamın lada station arabasıyla istanbuldan bursaya gidiyoduk. yolda senin başına gelenin aynısı bizimde başımıza geldi. araç 90 km sürati geçince titremeye başlıyordu. babam yolda 5 sefer durdu anca buldu. meğersem ön lastiklerin birinden iç taraftan teller çıkmış ve kırılmıştı bizde dışardan baktığımız için göremiyorduk. bu yüzden lastiklerini bi kontrol etmeni öneririm.
https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gifdoğru olabılır lastıklerın iç tarafına bakmak lazım
Aks körüğünde bildiğim kadarıyla evet yağ var. Ama körük sağlamsa yağın dışarı kaçması ihtmalı zayıf. Bence de başka bir sorun.Benim başka marka bir aracımda aks körükleri parçalanmış hiç yağ kalmamış takur tukur sesler gelyordu, ama hiç slkmedi arabayı..
Sorununuz yolda giderken GAZdan Ayağınızı çekip ARAÇ motor Frenine bindiğinde silkelenme yaşanıyor. Eğer bu ise ! Yürür aksamda bunu aramak yanlış olur diye düşünüyorum. Sorun motor yada elektrik aksamı olmalı
Bende tam bu şekilde düşünüyorum. Aks porya lastik vb. her zaman olacak problemler. Ayak gazdan çekildiğinde durum başka oluyor. Motordan kaynaklanıyorsa Kompresyon dedikleri olay olabilir. Ölçtürmekte fayda olabilir. Kompresyonu bozuk olan motor ağır yük altında tekler. Sarsıntı bundan olabilir.
Bu arada daha basit de düşünerek şöyle bir şey de olabilir. 50 km gittin 4. vitestesin ayağını gazdan çektin arabanın devri düştü 1500 e e bu durumda benzinli araç pis titrer yani. Kullanım hatası da olabilir. Bu daha büyük bir ihtimal bence. Düzenleyen : ibrahimulgur
yok öyle değil 5. viteste yokuş aşağı hız 120 ayağımı gazdan çeksem bile devir 2500-3000 arasında ve sağ taraftan gelen bir sallama.....
Beyler sorunu çözdüm geçde olsa paylaşayım; sorun sağ aksın şanzımana bağlandığı yerdeki dişlilerdeki aşınmadan kaynaklanıyormuş diyeceksiniz ki o dişliler nasıl aşınmış?aracı aldığımda şanzımandan yağ kaçırıyordu ve sağ aks keçesinin değişmesi gerekiyordu hemen değiştim ama eksilen şanzıman yağı oradaki dişlilerin zarar görmesine neden olmuş sağ aks değişti ve problem ortadan kalktı sağ aksıda İstanbul daki bir çıkmacıdan 150 tl ye aldım va sağolsun SERDAR beyde bana gönderdi böyleliklede ekonomik bir şekilde sorun ortadan kalktı. Düzenleyen : eroglu1977