Bazı ilanlarda ineclerken aracın fotoğraflarından direksiyon simitlerine dikkat ettiğim zaman bazılarında catlak benzeri izler gözüküyor, sanki ortası yarılıp tekrardan yapıştırma benzeri bir yöntem ile kapatılmış gibi Örnek olarak 2 ilan ekliyorum Hyundai Accent 1.3 Admire 2005 Model 13.850 TL Galeriden satılık ikinci el Gri renk - 184637947 Hyundai Accent 1.6 Admire 2005 Model 13.400 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 184429905 Örneğin bu araçlarda direksiyon simitlerindeki izlerin sebebi bir kaza sonucu hava yastıgının patmalış olması mı ? yoksa zamanla oluşan deforme olma benzeri bir durum mudur ? Bariz ayırt edici özellik nedir bu durumda , Bilgisi olanlar yardımcı olur ise sevinirim. En uygun bölümün burasının olduğunu düşündüm Çok tşk.
Konu başlığı düzeltilmiştir. Lütfen daha açıklayıcı başlıklar kullanın. Bunlar çatlak değil, direkt airbag açmış bu araçlar. Artık ne kadar çingene işi topladıysalar bi dış kapak alamamışlar, bence uzak durun.
T.ederim , konu başlığı daha uygun olmuş, Her yazıya inanmamak lazım tabi. Kaza ,hasa,pert kaydı yoktur gibi yoktur türündeki ibarelerden dolayı biraz şaşırdım. Acaba Yanılıyorum airbag açılması değilde deforme mi diye düşündüm birden Tekrardan çok tşk.