Dostlar 2010 model hyundai İ20 1.4 cvvt 98000 km de bir aracım var. Aracımın geçtiğimiz günlerde airbag ışığım yandı. Servise gittim arıza tespiti istedim ama cihazda hiçbir arıza kaydı verimiyor. Gittiğim nekadar yer var ise hepsi aynısını söyledi. İstanbulda yaşamaktayım. Yardımcı olabilecek veya tavsiye edebileceğiniz bir usta varımdır. Yardımcı olurmusunuz. Bu arada 3 ay önce direksiyon zemberi değişti. Orjinal parça değil ise bu da yapabilir mi çok teşekkürler
airbag kabloları da aynı sargıyla iletiliyor. o sargıdaki airbag kanalı kırılmışsa arıza lambası yanar. ancak yetkili servisin cihazında hata kodu görünmesi lazım, nasıl görünmedi o hata acaba? hata kodunun açıklamasında "...yüksek direnç" gibi birşey yazar hatta.
İki ayrı yetkili servise gittim ikisinden hata kodu bulunamadı ben de çok elletmek istemedim çünkü araç kalacak bütün tesisatı sökeceğiz dediler. YANİ baya bir para isteyeceğiz dediler anlayacağınız
Ayni sorun benim aracimdada var lamba yaniyor cihaza baglattim yolcu kapisi yan airbag yuksek direnc verdi hala yaptirtmadim aracim hyundai sonata