Beni Airbag patlak ( Emin değilim.Lambasını gösterge panelinin arkasından sökmüşler.Ben gösterge panelini söktüm.Oraya lambasını taktım sürekli yandı.Tekrar eski hale getirdim.Gösterge panelini taktım.) Acaba bu durum malum tüvtürk e geçince fennimuane de sorun yaratır mı?Eğer yaratırsa bunun bir çözümü var mı?(lambayı sanki sağlammış gibi yaktırta bilirmiyiz.Çünkü airbag pahalı yaklaşık zennersem 2000 tl civarı.)Aracım 1997 sonata gls.
yok kardeş olmaz bnde opel combo götürdüm hava yastıgı patlaktı bi sorun çıkmadı muayenesini yaptılar
Sağol hemşerim.(bu arada bende konya/Akşehirliyim)Benim kafama bayağıdır takılıyordu.Benim için Airbag in önemi yok.fennimuayene de sorun olmasın da önemli olan o artık arabayı bu şekilde aldık(şerefsizler hava yastığı patlak değil demişlerdi.)Muayene de git yaptır derlerse yandım diyordum.Çünkü en az 2000 tl dir.
Airbag li araçlarda güvenlik öğesi olduğu için çalışır durumda olması gerekiyor diye duymuştum.Olmayanlar da gerek görmüyorlarmış.Benim bir arkadaşımın 1994 model renault europa sına arkada 3. emniyet kemeri istediler..Ama ondan öncesindeki aynı model brotway e istemediler.