Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Air Süspanyion Yada Cover?

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda dgnklc tarafından 12 Ağustos 2018 tarihinde açılan konu

1. dgnklc

dgnklc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    76
    Ad Soyad:
    Doğan KILIÇ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Merhaba arkadaşlar uzun zamandır siteye giriş yapmadım. Tekrardan sizlerle birlikteyim.
    Benim sizlerin fikirlerini sormak istiyorum.
    Aracım 2009 era 1.6 benzin ve 16" jant yaptırmştım daha önceki senelerde uzun zamandan beri aklımda olan aracı basma konusunda hala ne yapacağıma karar veremedim. Aracıma air süspansiyon mu yoksa sadece önlere cover ve arkaları pres baskı mı yaptırsam.Sonuçta istanbul içinde kasisler çok olduğundan dolayı cover ile aracı fazla basma imkanım olmaz.Gerçi aracı yere sıfır yapmayıda düsünmüyorum ama sonuç olarak da aracı bastığım zamanda güzel dursun istiyorum.Sizlere göre air süspansiyon mu yok cover mu?
    ayrıca birde spor filtre taktırmayı düşünüyorum aracın motor sesi biraz daha değişir diye düşünüyorum. Böyle duydum çünkü sizler ne dersiniz.Saygılar.

2. ates123

ates123 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    Ateş Neoldum
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Dün önlere coil arkalara 4cm press uygulattım bende 1.5 crdi 2011 era var. Yol tutuşu ve görüntüsü harika oldh ama şuan arka yaylardan gacır gucur ses geliyor arayıp sorucam. Namiştainde yaptırdım

dgnklc bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş