Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Air Süspansiyon

'Aracın Dış Modifiyesi' forumunda Sedat Blk tarafından 2 Mayıs 2016 tarihinde açılan konu

1. Sedat Blk

Sedat Blk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Sedat blk
    Yaşadığınız Şehir:
    27-GAZİANTEP
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.0 TGDI (2014-202x)
    Iyi geceler gruba yeni uye oldum hyundai i20 sahibiyim

Arabam yere cok yakın yokus inerken ön kismi yokus cikarkende orta kismi sıklikla surtuyorum air suspansiyon taktirmayi dusunuyorum onerirmisiniz yardımcı olursaniz sevinirim

2. gogo46

gogo46 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    4,934
    Ad Soyad:
    gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Kia
    a.s
    herkez aracı süründürmek için air yaptırır siz yukseltmek için.

aracınızda garanti varsa kesin iptal olur.sonuçta custom air yapılıcak,yuksek hızlarda yol tutuş bozulur.bence pek mantıklı bir iş degil.

3. aliii0752

aliii0752 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    534
    Ad Soyad:
    Ali İNCE
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Kasım ayında airli bir araç almak üzereydim. Arkadaşımın aracı olduğu için ıstanbul içinde 3 gün kullanma fırsatım oldu. Daha sonra almaktan vazgeçtim. Belki yapılan sistemin kalitesi etkiler durumu. Piyasa da kaliteli iş yaptığını söyleyen firmalar mevcut.

HTC Desire 500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. gogo46

gogo46 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    4,934
    Ad Soyad:
    gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Kia
    kimse malım kötü demez.ülkemizde sanayi yapımı air var.ne arge si var ne testi.

benim tavsiye edecegim bir şey degil.

5. aliii0752

aliii0752 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    534
    Ad Soyad:
    Ali İNCE
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Şahsen bende arkadasa air yerine daha dikkatli kullanmasını öneririm. Benim de güvenim yok air süspansiyona

HTC Desire 500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. MURON70

MURON70 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    204
    Ad Soyad:
    MURAT A.
    Yaşadığınız Şehir:
    57-SİNOP
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Hocam bende air yaptırmayı düşünüyorumda sen kullanmışsın madem ne gibi sıkıntıları var analatırmısın.

7. ahmetakif34

ahmetakif34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    458
    Ad Soyad:
    seyfullah
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    arabaya mümkün mertebe orjinalinden uzaklaştıracak tadilatlar yapılmaması taraftariyim. ufak tefek modifiyeler anlaşılır ama bir sistemi kökten değiştirmek çok güvenli gelmiyor bana

gogo46 bunu beğendi.
  8. aliii0752

aliii0752 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    534
    Ad Soyad:
    Ali İNCE
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın. Araç 94 model Toyota Coronaydı. 205.45 r17 lastik vardı üstünde. Yol tutuşu ciddi manada zafiyet gösteriyor araçta. Zaten kullanım esnasında ne tam basık nede tam yüksek kullanabiliyorsunuz. Aracın en konforu ve sürüşünün en iyi hali yine standart yüksekliğe denk geldiğinde oluyorki bence yine de zayıf . Konfordaki düşüklük belki üstündeki lastikten dolayı olabilir . Kuzenim önden starexle ben arkadan bu araçla bahçelievlerden ümraniye tarafa geçtik. Gece oluğu için trafik rahattı iki kere abi yavaş git diye kuzeni aradım arabaya güvenip 110-130 arası giden kuzene yetişemedim. Araçla Atatürk havalimanından Dilovasına gittim. Yol boyu aracı omzumda taşımış gibi kollarım ağrıdı. Orjinal olarak o aracın konforunun yüksek ve sürüşünün rahat olacağını düşünüyorum. Ayrıca bir kere taktırdım bitti ile olmuyormuş. Sık sık hava valfinden problem çıkarıyor araçlar. Corona ön-arka bağımsızdı. İkişerden 4 tane valf var ve tanesi yaklaşık 30 TL. 5-6 ayda bir takım olarak değiştirmek gerekiyormuş. Hatta bendeyken arka tarafın valfi hava kaçırmaya başladı ve tamamen oturdu. Şansa o saatte orada buldum ve değiştirdim yoksa ciddi sıkıntı yaşayacaktım. Herhangi bir kompresör arızasında 400 TL den başlıyor fiyatı. Araca karşı airli olduğu için önyargım yoktu tam tersine o aracı almaya niyetliydim. Hatta eğer bayağı bi kullanma şansım olmasaydı almış bile olabilirdim. Bunlar benim düşüncelerim dediğim gibi. Bu sistemi çok iyi sorunsuz uygulayan yer vardır, aracına takmış gayet keyifle binen vardır bilemem. Bu olay tamamen beklenti meselesi ben arabamın airli olması yerine konforlu ve sürüş dinamiklerinin daha güzel olmasını isterim. Getz için değerlendirecek olursam orta halli yapılacak bir sistem arabanın tadını kaçıracaktır. Arabanın sürüş zevki kalmayacaktır. Yol tutuşu sizin beklentilerinizi karşılamayabilir. Sonuç olarak dediğim gibi sizin beklentinize kalmış birşey.

gogo46 bunu beğendi.
  9. 10ur

10ur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    430
    Ad Soyad:
    Onur Koçyiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Air süspansiyonu araştırıp vazgeçenlerdenim ben de o yüzden air yaptırmak yerine kaliteli bir coilover tavsiye ederim. Üst tarafta arkadaşın da Air süspansiyon değindiği konu gibi çok inik ve çok yüksek süremiyorsun. Arabada yay olmuyor. Otobüs körüğü tarzında körüğün üzerinde gidiyo.. Güven vermiyor. Hiç aracında air süspansiyon olup da hız yapanını göremedim. Ayrıca çok pahalı da bir sistem. Şu an sanırım 3.000 TL'den aşağıya yapılmayan bir sistem. Air süspansiyonun mantığı sadece hava atamak gibi geliyor bana.. Günlük kullanımda ideal (orta seviye) yükseklikte kullanılması gerekiyor sadece durunca arabayı yere seriyorlar..

10. Tamer52

Tamer52 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    729
    Ad Soyad:
    Tamer gürsoy
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    VW
    Bence air bu zamana kadar yapilan modifiyelerin en güzeli arabalari tıs tıs inip kalkarken görünce imrenerek bakıyorum valla bide öğrencilik altinda arabanda yok bildiğin kiskaniyorum ilerde Allah nasip ederse yaptiricam bende

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. gogo46

gogo46 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    4,934
    Ad Soyad:
    gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Kia
    bir dostum 1.5ay önce cliosuna yaptırdı.şuan satıyor.okadar memnun kaldı yani :)

Bu Sayfayı Paylaş