Arkadaşlar herkese merhaba. Uzun süredir foruma giremiyordum ama artık geri döndüm tekrardan Bu aralar aracıma havalı amortisör AIR RIDE taktırmak istiyorum ve çok fazla kafayı taktım. Sizlere bir kaç sorum olacak yarımcı olursanız mutlu olurum 1- Nerede yaptırabiliriz 2- Aracın orjinal amortisörleri mi yoksa ek mi yapıyorlar 3- Hava tüpleri bagaja mı konuyor yoksa yok mu 4- Fiyat ve montaj süresi ne olabilir.... Saygılar
Bursa da iyi bir usta varmış sanırım ben facebook sayfasını takip ediyorum. hatta bugünlerde bi tane sıfır corolla yapıyor resimleri paylaşmışlar. bildiğim kadarıyla amortisör sistemi tamamen değişip yerine hava körükleri konuluyor. hava tüpü sanırım bir tane ve bagaja konulumakta. fiyat ise 3 bin civarında isterseniz ustanın numarasını özelden atabilirim
Az cok bilgim var Aracin yaylarini cartiyorlar mevcut amortisor un takildigi iki basi kesiyorlar aracin amortisorlerin disina korugu takiyorlar kullanılan koruk de tir dorsesindeki köruk lerden iki basinda veriyolar havayi Bagaja bi tank bi vebosta pompa bide uzaktan kumanda sistemi islem tamam Bütün air yapiln araclarin konforlari esit oluyor araciniz cukurda falan biraz daha sesli olur ben hic tavsiye etmem konfor 5 lik yay takinca nasil olursa öyle oluyor __tepetaklak ile gönderildi
Bursa daki usta için çok iyi diyorlar.Kardeşim onun bulunduğu bölgede çalışıyor.Eskiden makasçılık yapan bi işletme sahibi.tecrübeli yani.
çok sayıda araba yapıyor. sanırım ismi hayrettin. peki vizeden geçerken durum ne olur. ruhsata işletmek mi gerekir acaba ?
Vizeden geciyorda kontrol görevlisi kil biri olursa sıkıntı oluyormus tbi basik halde girmicen __tepetaklak ile gönderildi
Asas bu işi tam hakkiyla yurtdışında yapiyorlar konforda hic bozulma yok ama kaliteli koruklerle ve gne yayda ekliyor lar 7000 $ civari __tepetaklak ile gönderildi
Kardo oda benm aklımdaki bir proje ya araba istedğin zaman pısık bir fare istedğin zaman uçan teneke yaptırmak şart
Abiler bagaja hava tüpü giriyorsa vazgeçtim gitti. Ya bu yüzden gidip doblo alacam bagaja tesisat ve air yaptırmak için