Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ahh bu sanayideki ustalar yokmu.....

'Accent Forum - Club' forumunda i_zec tarafından 23 Eylül 2008 tarihinde açılan konu

1. i_zec

i_zec Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar dun aksam aracıma lpg aldım .alırkende bagajdandepodakı tanktan bakarım hep ne kadar oldu dıe.ama bı baktım gaz gelıo ama ıbre en dıpte duruyo.mılım kıpırdamıyo.sonra ıcerdekı gostergeye baktım oda ole,kırmızı yanıo.sankı aracta hıc lpg yok.lan dedım bu petrolcu bızı oyunamı getırdı dedım kendımce.sonra baska bı yerden bı daha aldım yıne aynı.bıda aldım yıne aynı.artık şamandıranın felan bozulduuna kanaat getırdım.bugun sabahtan da ankaradakı baskent sanayıne gıttım.4 ustaya gosterdım.bu problemı anlattıgımda aldıgım yanıtlar ıse soyledı;
    1.USTA : Şamandıran takılmıstır.Gazını bıtır gel.onu kurtarınca duzelır.
    2.USTA :İç taraftakı gosterge ile tankın uzerındekı gostergenın değişmesi lazım.Bu elektrık aksamı komple değişecek dedi.125 ytl de borcun olur dedı.
    3.USTA:tankın uzerındekı sensorun arızalandıgını soyledı.ama sensorun eskı tıp oldugunu sadece sensoru değiştirirsek içerdeki dekı gosterge ile ve depo ile uyum sağlayamacagını o yuzden deponun da değişmesı gerektıgını soyledı.toplam olarak ta 250 ytl masraf cıkar dedı .
    4.USTA:Depodakı gostergenın muhafazasını soktu baktı.sonra lastık cekıçle depoya bir kere vurdu ve problem çözüldü

yani 250 ytl = 1 çekiç darbesi . Sanayi ortamlarına yeniyim ama yavaş yavaş öğreniyorum :))

2. eefem

eefem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    =)=)

3. Ulaş KURT

Ulaş KURT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yılın ustası seçelim bu adamı

:)

tebrik ediyorum

4. macellan72

macellan72 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ucuz atlatmışsın arkadaşım. İşte ortalık böyle işten anlamayan ve müşteriyi yolunacak kaz yerine koyan tiplerle dolu. Az da olsa dürüstüne rastlamak mümkün.

5. i_zec

i_zec Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet haklısınız . o yuzden tanıdık olmadıkca bı kac yerden cozum oneırısı almakta fayda var.Baskent sanayisindekı Yakup ustaya buradan teşekkurler.

Bu Sayfayı Paylaş