Admireye ses sistemi araştırıyodum sahibinden de atakan tunig i gördüm fiyatları baya ucuz kompKomple Set İsmail Berke'den Pioneer RoadstarKomple SetlerRoadstarle bu nu almayı düşünüyorum, ürünler orjinalmidir sizce burdan alışveriş yapılırmı? bide pioneer set var Komple Set İsmail Berke'den Full+Full PioneerKomple SetlerPioneer pioneer set nasıldır?
işinize karışmayayım dicem ama bu bahsettiğiniz ilanlardaki set dedikleri tamam set ama ( malesef ses tesisatı değil ) bütçenize göre hareket etmek zorundasınız ama bence yavaş yavaş yapıp güzel bir tesisat yaptırın derim
yani arabaya iyi bir teyp taktıkmı olay bitermi diyorsun vaaaayyyyy beeee. ben hemen iyi bir teyp alayım pıoneer iş görürmü ne dersin
Bir yere kadar olayı bitirir ama kulak o sese de alışınca ,hoparlör değişir,ardından bir tane anfi alırsın sonrasında bir woofer koyayım ,baktın anfi yetmiyor bir tanede bass anfisi alayım , bir bakmışsın arkaya özel pandizot yaptırıp 2 takım oval hoparlör koymuşsun:RpS_lol:
teyp For-X X99 Ekranlı DVD/CD/DivX/USB Teyp var önceden jbl 1000 lik bas forwel 4060 anfi vardı kolonlar orjinaldi bas batladı anfiyide sattım benim için çok professional sisteme gerek yok temis ses + birazda bass vursun yeter tek tek almayı düşünmüyorum set halinde almayı düşünüyorum bütcem en fazla 600 tl montaj a 90 tl istiyolar nasıl sizce?
Pioneer TS-W310D4 1400 Watt 2013 model bass nasıldır, anfi Pioneer GM-6500F 4 Kanallı Amfi nasıldır Pioneer TS-G172Ci 16cm mid takımı 280 Watt 45 Watt RMS . Anfi 1400 wat basla pioneer mid i kaldırırmı ? cevaplar için teşekkür ederim .
Anfi mid takım için yeterli yalnız bass için bayağ yetersiz kalır.bass ın 400 watt rms olduğu yazıyor.Anfi 4x60 rms li hesabı siz yapın.150 watt rms li wooferlar var örneğin KICKER C12 30 CM OTO SUBWOOFER SIFIR ORJİNAL GittiGidiyor'da 79116713 anfiye köprülü bağlantı yapılırsa yeterince iyi çalar.
şimdilik o seti alsam anfiye mid i 1400 wat bası baglansa bi sıkıntı olurmu daha sonra bas için mono anfi veya 4 çıkışlı bi anfi alsam olurmu?
Önceden 4 kanal anfime bu şekilde bağlamıştım ama anfi fazla ısınma yapıyordu.Sonunda bozulmuştu:RpS_sad: Woofer çok zorluyor anfiyi onun için genelde ayrı mono anfi gerekli.Çok yüksek seste uzun süre dinlemezsen fazla ısınma olmaz.
aynen sana katılıyorum kardeşim benim arabamdaki orjinal teyp cikardim yerine pionner kaliteli bir teyp taktım setli arabalardan daha güzel ses aliyorum
yavaş başla önce 4x50 bi teyp al tak sonra 4 çıkış bi anfi kapı içine 16cm compenent cam önünne 600 watt oval koy dinle daha sonra güzel bir mono anfi ile bas koy tüp bas tercihimdir buarada anfi ikiyeçıktı arabanın tesisatı zorlanıyor özellikle akü kan ağlıyor 2 faradlık kapasitör koy sesi dinle arabanda alarm yoksa alarm taktır arka cama film yaptır mahallende ses açma arabayı mimleme yoksa patlatırlar nacizane fikrim
şuanda forxx99 teyp var 4 x45 ben pioneer mhv 1400 4x50 teyp almayı düşünüyorum ses de çok etkisi olurmu?
Bu modeli kullanmadım ama for-x ten iyi çalacağını garanti ederim.Admiremde pioneer 6050 model teyp kullanıyordum ses kalitesi 10 numaraydı.
pioneer seti gecen hafta aldım montajını yaptırdım baya güzel ses çıkıyor bass güzel vuruyor ama montajda sıkıntı çektik iyi ayarlayamadılar midlerde solda çalıyor sağ tarafta az ses çıkıyordu tam tersi oluyodu ses gidip geliyodu söyledik amfi ayarını yaptılar düzelmişti ,sonra aradan 3 gün geçince yine aynısı oldu ve şuan sağ taraftan çok ses geliyo sol taraftan az ses geliyo sorun nedir sizce. Komple Set İsmail Berke'den Full+Full PioneerKomple SetlerPioneer