Merhaba arkadaşlar, Yeni aldığım Admire (1.3) aracıma göze hoş görünecek şeyler yapmak istiyorum örnekler aşağıda sorularla birlikte verilecek. 1. Torpido kaplama yapmak istiyorum ama aracımın göğsü gri renkte ben alüminyum kaplama mı yoksa Maun kaplama mi yapmam gerekiyor hangisi daha güzel yakışır size sormak istedim. 2. Hem çelik janta geçmek hemde aracı yükseltmek istiyorum bunun için jant ebatı değişecek sanırım genelde aile aracı olarak kullanılır önerilerinizi bu yönde yaparsanız sevinirim. Bu araca en fazla hangi boyutta jant takabilirim. 3. Akparca. Com dan aldığım admire ürünleri aracıma kesin uyarmi kapı fitili falan değişmesi gerekiyor bulunduğum ilde yok o yüzden İnterneti tercih edecem. 4. Klima kademe düğmesi sadece 4. Aşamada çalışıyor 1,2,3 boş forumda okudum rezistans arızalı deniyor ama parçası internette yok sanırım gidince sanayiyi dolaşacam artık.. 5.bu admirenin arka koltuğu katlamalı mi ben bulamadım bilgisi olan varmı? Aklına daha güzel şeyler gelen olursa yazsin lütfen arkadaşlar ilk konforlu aracim o yüzden kız gibi olsun istiyorum herkese iyi forumlar...
Fazla oynamadan yapılabilecek bir şey olarak direksiyona kılıf dikebilirsiniz. Arka koltukların katlanması :
Teşekkür ederim bilgi için. Diğer durumlara cevap verecek arkadaş yokmu lütfen hadi makyajı geçtim klima kademesi için görüşte bulunacak arkadaş yokmu?
Bakalım, en azından yükseltmek şart gibi 5 kişi bindiğinde altı yere değdi değecek korkusuyla gitmek istemiyorum