Arkadaslar admireme sol ayak dayama ariyorum servise ve gaziantep de bir cok yere sordum uyan birsey bulamadim admiresi olan arkadaslarima sesleniyorum arabama uygun bulabilecegim yer var mi GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
böyle bişey mi acaba http://www.***********************************.com/Accent-00-02-Pedal-Lastigi-Dortgen,PR-3565.html
Burada bir iki yere baktim ama uymuyor nedenle benim gibi admiresi olan almis olan arkadaslara sormak istedim GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bildiğim kadari ile admire da ayak dayama yok. O kisim egimli geliyor düz değil. Ancak kendiniz uydurmaya calisabilirsiniz. Elantra nin dayamasi büyük gelebilir yolda gayet uygun fiyati. Öncesindeki imla hatalarindan dolayi kusura bakmayin telefon kafasina göre kelime atiyor
köksal abi bir çok yere baktım uyacak birsey bulamadım... artık mecburen birtane ayarlamak gerekiyor o kısım kirlenince hemde temizlemesi zor oluyor hemde güzel bir görüntü olmuyor sen daha iyi bilirsin köksal abi bazi konularda seni örnek alıyoruz )) herşeyin tertemiz ışıl ışıl olmasini istiyoruz ve özen gösteriyoruz )
admire kullanırken benim de yokluğunu hissettiğim bir parçaydı ama manuel olunca çok aramadım. elantrada olmasa sıkıntı olurdu zira araç otomatik. parça ayak dayama olunca hani baskıya dayanıklı olmalı. alt kısmına destek vs yapılsa kısa ömürlü olabilir(panelvanlara sonradan takılan çakma oturaklar gibi). aklıma bişey gelirse yine yazarım elbet. düşünmeye-araştırmaya devam
neyse saglik olsun köksal abi birgün buluruz admireme göre ayak dayama )) ama seninkilerde gözüm kaldi haberin olsun....ben yinede araştirmaya devam edeceğim... bulup takınca sizlerde paylasacagim....