arkadaslar 2006 admıre crdı sahibiyim aracı sırketten aldım ve mudurlerın kullandıgı arac 188000 kmde motorunda yururunde herhangı bır sorun yok cok sukur rutın servıs bakımları yetkılı servıste yapılmıs benım derdım aracı calıstırıp bır yer gıdıp durdugumda garıp bır koku gelıyor aracın dısından motor kaputunu actıgımda kokluyorum ordan gelmıyor .. lastıklere bakıyorum herhangı bır sey yok neden olabılır ınanın merak edıyorum ? herhangı bır bılgısı olan varsa paylasırsanız sevınırım tesekkurlerkazasız surusler...
Şimdi hocam bu konu benim ilgi alanıma giriyo bilmiyorum aynı kokudanmı bahsediyoruz ama belki yardımı olur, benim arabaya farklı bir yağ filitresi takmışlar önceden oda keçeden yağ kaçırmış motorun arka kısmı komple yağ, bakımda yağ filtre değiştirirken farkettik, ama o yağın bu derece koku yapacağı hiç aklıma gelmedi, 3 ay boyunca o kokuyu çektim, yolda camı açınca arabanın içinde duramıyodum, durduğum zaman insanlar dönüp bakıyodu arabaya ne kokuyo bunda diye birgün motoru silerken yağın motor ısınınca koku yapabileceği geldi aklıma, hemen gidip motoru yıkattım ,önce kir sökücü ilaç sıktılar sonra sıcak suyla iyice yıkadılar, o günden sonra koku felan kalmadı, kaybedicek bişeyin yok denemekte fayda var.
bende de mazot kokuyodu arabanın içi .. arabaya binmek istemiyodum.. meğer depodan sızıntı yapıyormuş.. arka koltuğu söküp depoyla ilgili sorunu giderdiler..