Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Admire Su Sorunu Yardım Lutfen

'Accent Forum - Club' forumunda Serdariekrem tarafından 4 Haziran 2016 tarihinde açılan konu

1. Serdariekrem

Serdariekrem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    60-TOKAT
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.3 (2003-2005) LC
    2004 amirine antifiriz konan yere şu ilave ediyorum f yazan yere kadar ama 2 gün sonra L ye iniyor radyotörle motor arsindaki kalın hortumu ucu kelepçe olan yer oksiklenmiş ve biraz ıslak ti Su L den aşağıya düşmüyor ama nezaman ilave etsem tekrar L ye iniyor ne yapabilirim

2. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    Arabada kaçak varmı gözle görünen hararet problemi varmı lpg varsa baglantılarına ve regülatörün saglamlıgını kontrol ettirin.Regülatör arzalandıgında lpg antifrizi karıştırabliyor.

3. blackman_mib

blackman_mib Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    FERHAT ŞAHİN ASLAN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.3 (2000-2003) LC
    Sorununuza cozum buldunuzmu bilemiyorum ama size bir tavsiye verebilirim.Arac motoru sicakken kontak kapatmadan arabayi durdurun kaputu acin ve gozle kontrol yapin muhtemelwn hortumlardan birinde inge deliği kadar bir catlak vardir ve hortum isinip genisleyince ordan su sizdiriyordur motor haliyle hortumlar da soguk oldugunda bu kacagi goremezsiniz.Birde motor ust kapaginin arka tarafgindan dolasan demir bir hortum var bazan o demir hortumda da paslanmadan dolayi kacak olabiliyor benim arabamda her iki durumda vardi hatta mars dinamosu bu durumdan dolayi su an arizali arada bir kaciriyor bende arabaya antifirz koyduktan sonra fark etmistim bu durumu.

Bu Sayfayı Paylaş