2004 amirine antifiriz konan yere şu ilave ediyorum f yazan yere kadar ama 2 gün sonra L ye iniyor radyotörle motor arsindaki kalın hortumu ucu kelepçe olan yer oksiklenmiş ve biraz ıslak ti Su L den aşağıya düşmüyor ama nezaman ilave etsem tekrar L ye iniyor ne yapabilirim
Arabada kaçak varmı gözle görünen hararet problemi varmı lpg varsa baglantılarına ve regülatörün saglamlıgını kontrol ettirin.Regülatör arzalandıgında lpg antifrizi karıştırabliyor.
Sorununuza cozum buldunuzmu bilemiyorum ama size bir tavsiye verebilirim.Arac motoru sicakken kontak kapatmadan arabayi durdurun kaputu acin ve gozle kontrol yapin muhtemelwn hortumlardan birinde inge deliği kadar bir catlak vardir ve hortum isinip genisleyince ordan su sizdiriyordur motor haliyle hortumlar da soguk oldugunda bu kacagi goremezsiniz.Birde motor ust kapaginin arka tarafgindan dolasan demir bir hortum var bazan o demir hortumda da paslanmadan dolayi kacak olabiliyor benim arabamda her iki durumda vardi hatta mars dinamosu bu durumdan dolayi su an arizali arada bir kaciriyor bende arabaya antifirz koyduktan sonra fark etmistim bu durumu.