Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

admire spor yay ....

'Aracın Dış Modifiyesi' forumunda volkan45 tarafından 5 Ekim 2014 tarihinde açılan konu

1. volkan45

volkan45 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Volkan ALKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    45-MANİSA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    Arkadaşlar herkese iyi geceler resimde görmüş olduğunuz 2005 1.6 Admire aracımı basmak istiyorum.İnternetten araştırdığımda spor yay olarak 3,5 cm - 5 cm olarak iki çeşit buldum fakat ara kasa olduğu içinmidir nedir SUSTECH marka yay 220 TL fiyatı var.Era'lar için bu fiyat daha makul bana pahalı geldi öğrenci olduğumuz için.

Sorum şu 195*50*15 lastik var jantlarla ilgili bilgi olarak 6,5*15 yazıyor.Bu jantlara 3,5 cm mi iyi gider 5 cm sürtme olayının olmaması için ?

Birde Manisa ve İzmir civarında bu arabada kullanılabilecek 2.el spor yay satan yerler varmıdır?

Son sorum yine aynı yerlerde kesme veya pres yapan yerler varmıdır sizin yorumunuz nedir kesme veya pres için?

2. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Forumda spor yay olarak aratirsaniz bolca konu ve marka mevcut. Era asiri satan bir araba oldugu icin bolca parcasini bulabilirsiniz orjinal ve yansanayi olarak.

Yay surus dinamikleri icin cok onemli bir oncelik oldugu icin kestirmek ve prealetmek bana gore tehlikeli ama 200 liraya insaat demirinden uapilmis yay almak ise rulet oynamak gibidir.

Spor yayi alacaksaniz en iyisini almaya calisin.

HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

3. volkan45

volkan45 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Volkan ALKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    45-MANİSA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    Arkadaşlar bugün 3,5 cm lik spor yay siparişi verdik pazartesi veya salı günü gelecek bu bilgiler ışığında araca 4 kişi bindiğinde sürtme yapar mı ?

Bu Sayfayı Paylaş