Benm accent te fabrika cıkıslı sis fari yok sordum 50 lira diorlar sis farina yan sanayidir büyük ihtimal servise sordum iscilik + sis farına 300 lira dediler sanayide sordum 50 lira far 50 lirada iscilik 100 liraya isim görülecek sizce hangisi daha mantıklı ? Sürekli Sis fari acık olmayacagından sanayi ürünü bana daha mantıklı geliyor isciligi felan nasil dısardan bir ustaya baglatsam ECu olumsuz bir tepki verirmi arac cünkü bu zamana kadar servis dısına cıkmadı ?
hiç bir şey olmaz düzgün bağlanıldığı taktirde serviste kazık yemenin anlamı yokhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
Bence de sanayide taktırmakta fayda var, düzgün bir elektrikçi yaptıktan sonra sorun olmaz ama tamponun kesilmesi gerekiyor bildiğim kadarı ile. kesme işini temiz yapmak lazım. sisli havalar dışında kullanmadığım için pek lazım olmuyor ama araça şık bir görüntü verdiği kesin.
Tampon kesilmiyor sis farlarının yerinde kapak var arkasında 2 adet vida var , söküyosun sisi monte ediyosun.Sanayide bağlat gitsin.ECU'yla sis farının da bi alakası yok zaten.
TesekkürLer. peki ne Cesit ampul almam gerekıor xenon ampuller warmıs pembe yada mavisini düsünüyorum onlarin h1 h7 felan olarak degısıyor dıorlar ne almam gerekıor admire icin?