Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

admire set???

'Ses ve Görüntü Sistemleri' forumunda wiesmann tarafından 1 Mart 2009 tarihinde açılan konu

1. wiesmann

wiesmann Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1) woofersız sadece component takımlarla bass'lara doyan varmı?
    2) orjınal hoparlorle bırlıkte woofer kullananlarda ses nassı memnunmusunuz?
    3) arkaya sacı kesmeden oval hoparlor taktıran varmı?

butcem kısıtlı her ay bısey alarak bı set yapmayı dusunuorum...sımdı dun teybı aldım 185 e amfı cıkısı var sub kontrolu fılan...bundan sonra amfı alıcam ıste hatta bakıorum buaralar elınde uygun amfı olan varsa ılgılenebılırım...sımdı full on arka component yaparsam 4*?,sadece bass ıcın ıse 2*? amfı almam lazım yol ayrımındayım fıkırlerınız?

2. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    belki basit olacak ama artık çoğu amfide köprüleme var. arka komponentlere 1-2 kanalları gönderirsin. 3-4ü de köprüleyip woofera bağlarsın. önde çok kuvvetli ses kapı bölgesinde gürültü yapacak parçalar yüzünden sorun olabiliyor. yani 4 kanal amfi bence iyi olur.
    ayrıca ben bir süre arkaya woofersız 4 oval takmıştım. sesin bassı tatmin edici ve kaliteli ama wooferlı gibi olmuyor kesinlikle.

3. wiesmann

wiesmann Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    saol bende senın gıbı dusunuom 4kanallının 2 kanalı arkaya mıd lere dıger ıkı kanalı sub a yollucam sanırım...

buarada 27 kısıden tek yorum yazan sensın saolasın https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

4. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    önemli  değil, teybi kullandıktan sonra yorumlarını yazarsan sevinirim, ben jvc almayı düşnüyorum ama belli olmaz, belki kenwood alırım.

5. ukalaboy

ukalaboy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    hayırlı olsun başlangıcınız.. + kanal rms değerleri en az 80 olan amfilere bakın derim ben https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

eğer ses sistemi kurmayı düşünüyorsan kesinlikle player'ı pioneer sub çıkışlı seri almalısın.. ileriye yatırım https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif sonrasında sub çıkışı olmadığı için bas sesi kalitesi düşük olacaktr..

Düzenleyen : ukalaboy

6. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    pionner kullandım amfili sistemde, sonra arabayı satınca ikinci el jvc aldım mp3 çalarlı, çok daha iyi bence jvc, şimdi sizin dediğiniz gibi sub çıkışlı ama markası jvc düşünüyorum. daha ucuz değil zaten, hemen hemen aynı fiyata bulunuyor.

7. wiesmann

wiesmann Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla ben suan cok memnunum kumandası anfı cıkısı sub kontrolu 4*50w gucuyle cok cok ıyı...ben 200tl ye gecen teknosada deh2000mp buldum teshır urunu onunda amfı cıkısı yoktu ayrıca kumandası...suan ıcın gayet ıyı bı aux kablosuyla(3tl) cd yazma derdınızde kalmaz...olabılır valla jvc de guzel markadır hatta ben 2sene once kredı kartını jvc teyp almak ıcın cıkarttım ama baska her ıste kullandım=)

8. Serkan

Serkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    168
    Ad Soyad:
    Serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    arkadaşım sana en guzelini söyliyeyim yapacagın işlem basit ama madii yönün biraz ii olması gerekli eyer adam gibi bi tesisat kurucaksan kusursuz istiyorsan teypş pionneer olması gerewkir diyerleri pek performans tutmamaz benim aracımda 2 takım mid bas var biri pionner biri JBL arka bagajımda JBL GTO 5 subwoofer im var 275 RMS lik amfim ise EDİSON 404-A modeli köprüleyerek hepsini topladım ve şu anda teybimde sesi 25 e getirdigimde yer yerinden oynuyor tesisatımın fotolarıda mevcuttur bakabilirsin "SİSTEMİ KURDUM SONUNDA" adlı konudan ne yapıyorsan yap ama kaliteli kur ve 1 kere kur ömür boyu kullan ben bu tesisatım için 1 sene ugraştım ve sonunda adam gibi kurdum bana yetiyor ve hepsini toplam 800 YTL ye malettim kolay gelsin sana

Bu Sayfayı Paylaş