Arkadaşlar merhaba, Accent Admire aracımın şanzıman yağı ve fren hidroliği değişim periyodu 30.000 km de bir midir bunu teyit etmek istedim. Bir de şanzıman yağı ve fren hidroliği için bizim araca uygun önereceğiniz ürün var mıdır?? Teşekkür ederim...
Sanziman yagi 30 bin kmde degismez otomatik sanziman olsa bile 60 bin oda en az fren hidroligi degistirmekte fayda var zaten standart oluyo dot3 veya dot 4 ikisinide kullanabilirsiniz ama birbiriyle karistirmayin. Duz sanzimanda 100 binde bir yag degisse yeterlidir
şanzıman yağını değiştirmeyin, herhangi bir sorun yoksa en az 120 bin kmye kadar gider. fren hidroliğini ben liqui moly dot 4 marka koyduruyorum. 60 bin kmden önce de fren hidroliğiniş değiştirmem.
Merhaba Benim ERA şuan 133 binde.Aldığımda 115 bindeydi.1,5 yıl oluyor alalı fakat benden önceki sıvılar ve yağların değişip değişmediğini bilmiyorum ( motor yağı hariç) .Tabi bende o zamandan bu yana hiçbir değişim yaptırmadım,ne önerirsiniz?
Ne zaman değiştiği bilinmiyor ise değişmemiş gözü ile bakıp değiştirmekte fayda var. Benim aracın şanzıman yağı ve fren hidroliği değişecek ama zaman bulamadım bu ara. D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hidrolik yaglar renginden belli olur acik renkli ise sorun yoktur ama kararmus çamurunsu olmaya baslamissa zamani gelmistir ama sanzuman yagi belli olmaz vites gecislerin ozellikle sogukken sertlesme varsa zamani gelmis demektir