Mat siyah folyolar var bence onla kaplatırsanız güzel olur ileride de sıkılırsanız eski haline getirtebilirsiniz.
ben daha çok boyoma taraftarıyım öneriniz için saolun yan çıta ayna kapı kolu arka çıta gri yapıcam çok boğullurmu araba
Mat siyaha boyarsınız o zaman Bence boyasanız araba çok daha güzel olur çünkü 1.6 admireler fabrika çıkışlı gövde rengi gayet güzel duruyor isterseniz 2. el 1,6 ilanlarına bakın beğenirseniz boyatın.
Bence siyaha boyayın eğer çelik jant varsa ve kaliperinizde renkliyse örneğin kırmızı ise kaliper rengi öndeki hyundai logosunuda kırmızı yapın derim güzel duracaktır:RpS_thumbup:
+1 aynen katılıyorum. 1.6 benzinlilerin fotolarına bakıp onlarda ki gibi gövde rengine boyatın ayna ve çıtaları. ön panjurun siyah boyasını zımpara ile kazırsanız alttan krom çıkar benim panjurdaki gibi.
aksesuarcılara git nikelaj şerit iste verirler sonra boyuna göre kes yapıştır kendinden bantlı zaten çok kolay
Her kesin zevkleri farklıdır.Ben daha çok aracın sadeliğinden hoslanırım.Gövde rengine ayna ve çıtalarını boyatırsınız.Ön panjurada mat siyaha boyatırsınız bence çok hos bir görüntüsü olur. Yani sade bir güzellik olmus olur.Tabi karar sizin.