Arkadaşlar iyi akşamlar Sizden bir bilgi almak istiyordum.Aracımda uzun zamandır motor takozlarıyla ilgili sorun vardı ancak son zamanlarda dahada arttı.Özellikle ilk çalışma ve stop ettğimde araç çok kötü sarsırlıyordu çalışırkende çok sarsıntılıydı değiştirmek için karar verdim ustamla görüştüm bana 4 takoz için 11 bin fiat verdi. 4 bin işçilik 7 bin takozlar yanlız mobis piyasada yok mobise yakın taiwan malı bulduk pazartesi aracı bırakacağım fikriniz nedir bilgi verirseniz sevinirim Teşekkürler..
https://www.karakaslarotoyedekparca.com/hyundai/accent/admira-2003-2006/motor-takozlari-yedek-parca Çok araştırmak lazım. Maalesef ki 20 yaş üzeri araçların birçok parçası orjinal olarak üretilmiyor artık. Çok sayıda parçacıyı arayıp ne bulunabilirse artık. Elde kalan vs. vardır belki. Yukarıdaki linkte mevcut görünüyor. Japon kore parça satan yerlere sormak lazım. Linkteki firmayı da arayıp sorabilirsiniz.
Servisler isterseler koreden sipariş geçip getirebiliyorlar.Uğraşmak istemeyen servisler artık üretilmiyor deyip gönderiyorlar müşterileri.
Bazı parçaların üretimi yok. Misal, 2004 santafe direksiyon pompası, arka stoplar, xd2 Elantra için de birkaç parça sormuştum. Üretimi bitmiş. Aynı servisten Kore sipariş bir çok parça getirtmiştim önceden.
Aksaraya kendim gidip sordum stoklar güncel değilmiş işin açıkcası galiba internet sayfasıylada ilgilenmiyorlar pek
Büğün itibarıyla aracı teslim aldım eski haliyle bambaşka bir durumda sanki fabrikadan çıktığı gibi ne bir titreme ne bir ses var harika sanki başka bir arabaya binmişim gibi o titremeye okadar alışmışımki bambaşka geldi.Hazır liftr koyulmuşken ön takımada baktırdım bayağı bişey çıktı sağ sol amartisör aks körükleri rot ayarı falan derken bayağı bir masraf çıktı ama gerekiyordu şu an araba mükemmel kısacası