Araba almayı düşünüyorum fakat 2005 admire mi alsam yok 2008- Era mı kararsız kaldım era ların yol tutuşu zayıf olduğunu söylediler sizin fikriniz nedir 1.6 admire 2005 (95.000km) 1.4 accent era select 2008 (140.000) ikisininde fiyatı 30.000 WAS-LX1A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Her iki aracı da kullanmış bir kişi olarak kesinlikle erayı seçmenizi tavsiye ederim. Admirenin yol tutuşu görece iyi olabilir ama içinin genişliği, yüksekliği, modelinin yüksek oluşu, görece tasarımı ve benim açımdan sorunsuzluğu eranın admireye göre daha iyi. Baktığınız era modeli de select donanım olduğu için admirenin donanımına göre de daha donanımlıdır. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Admire 2004 1.3 kullandım daha sonra şimdiki aracım 2008 1.4 era yı aldım. Bence era bir tık daha herşeyde üstün gelir Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Her iki arabada güzel. Admire biraz dar. Era daha ferah. Era 1.4 motor. Admire ye nazaran km yüksek. Alıp 3 sene sonra satayım diyorsanız Era.
Teşekkür ederim her iki araca da baktım ben tercihimi fiyatı da biraz dğşünce admire den yana kullandım. WAS-LX1A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun.8 Yıl 1.6 Benzinli Admire kullandım. Çok kısa bir süre de dizel Era kullanma fırsatım olmuştu. Admire 1.6 olması sebebiyle 1.4 Benzinli Era dan çok daha atak bir araçtır. 1.6 Admire lerin çoğu çift hava yastıklı ,Krom kapı kolu , Elektrikli ayna , Abs , Dört cam otomatik vs vs gibi özellikleri vardır. Admire ile girdiğim Amasra da bir viraja Era ile daha yavaş girmeme rağmen Yol kenarındaki Bariyerlere giriyordum. Yol tutuş konusunda kesinlikle Admire. Era nın yol sesi alması daha azdı. Daha yüksek olması sebebiyle belki de daha konforlu gelmişti bana. Daha yeni model olması ve piyasasının Admireden daha canlı olması Bana göre Era ların artılarıdır.
Merhaba arkadaşlar öncelikle aranıza yeni katıldım Her türlü admire motor gücü yol tutuş süspansiyon,kaporta kalitesi bir tık önde Erayı tercih etme sebebi model yüksekliğinden olabilir sadece