selam arkadaşlar, benim admire bikaç gündür garajda ufaktan mazot akıtıyor. ilk çalıştırdığımda akıtıyor da olabilir çünkü durduğu yerde az birikmiş garajdan çıkarken nokta nokta dökülmüş. 2 gün o şekilde gezdim yakıtta anormal bi eksilme yok. motorun akıtan parçası sanırım resimde belittiğim parça. yarın yada salı günü götürüp baktırıcam artık. bu parçanın adı fiyatı hakkında bilgisi olan var mı acaba arkadaşlar.
geçen gün çalıştırdıktan hemen sonra motora baktım damlayan yer pompanın orası gibi görünüyor, ustaya götürdüm pompadan yapabilir borudan olsa sürekli akar böyle başta akıp sonra durmaz dedi. biraz daha kullan eğer giderek artar ise pompadandır tamir takımını değiştirtiriz pompacıya dedi yaklaşık da 150 tl masraf çekti. konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?
Köksal kardeşim konu biraz eski ama sonuç yazmamışsın, aynı sorunu bende yaşıyorum şuan, 100 liraya pompanın tamir takımını değiştirttim, kesildi gibi şimdilik ama hala biraz koku var.
Aretias bir önceki konuyu bulmadım burda yazayım dedim dün kerata ile ugraştık ve bulduk sorunu mazot filitresinden kaynaklanıyormuş terleme vardı bakalım ilerleyen zamanlarda koku felan olucak mı ayrıca köksal sen ne yaptın cevap yazarsan sevirim Düzenleyen : Dimitri
bende ustaya götürdüm hortumun çıkış noktasında kaçak vardı galiba sıktı bağlantı noktasını daha sonra kesildi. bi ücret filan da almadı, sonradan yağ değişimine filan gittim şimdilik bi sorun görünmüyor. başta pompa sökülecek filan demişti sonra bu yolu denedik işe yaradı Allah tan
Anladım kardeşim, keşke benimkide hortum felan olsa, yoldan gelince baktığımda mazot pompasının altına elimi gezdirince bariz mazot geliyo elime, tamir takımı değişmeden daha çoktu şimdi biraz daha terleme gibi, ama yinede bi ustaya gösterim belki hortumlardada sorun vardır, benim için 2 seçenek var ya pompayı bosch servisinde 200 liraya 6 ay garantili yaptırıcam tekrar, yada 750 lira verip yeni pompa alıcam, ama şuan için ikisinide yapıcak gücüm yok, böyle bi süre kullanıcam mecburen, sürekli ızgarayı felan koklamayı bıraktım bi ara harbi sıyırmıştım, sürekli arabayı kokluyodum, ama şuan o kadar rahatsız etmiyo beni.