accen admire serisi kullanan arkadaslarım ortalama benzin tüketimlerinizi paylaşa bilirmisiniz 100 km de 10 litre tüketiyorum çok deilmi yagını hava filtresini yeni degiştirdim ama maalesef pek degişen bişi olmadı genelde şehir içi kullanıyorum saygılar Düzenleyen : roi34
bana gore normal ama sakın kullanımda ve cok fazla trafıkte kalmazsan daha da dusuyor.bu benım degerım spor kullanım da
fikir edinmeniz açısından söyleyeyimaravım 1,5 lpg ile şehir içinde 10 litre lpg yakıyorum.Benzin lede olsa olsa 8,5-9 civarı yakar .Yani normal sayılır yakıtınız.İklimden aracın bakımından v.s bu değer artabilirde
anadolu avrupa yakasına gidişli dönüşlü 60 km yol yaptıgım zaman ortalama 8 - 8,5 gibi bir degere iniyor tabi bunun içerisinde köprü trafigi v.s var o zaman herkesin yaktıgını yakıyor bende ve araçta problem yok yanılmıyorsam )
serinde bende senin gibiyim arabayı çalıştırıyorum bugular tam çözülüyor 2 -3 km gidiyorum sonra 2 saat çalışmıyor sonra tekrar dan motor tam ısınıyor 3 km yol duruyorum bizimki biraz mahalle arası kullanım oluyor ) bunun etkisiyle beraber hava şartlarını katarsak normal galiba (
valla ben o kadar dikkat etmeme rağmen 9.2 (yol bilgisayarına göre) alrına düşemedim ama 10lt ye çıkmadım hiç, 1.3 admire 2006
bende sehırıcı kullanımda 8.5 ıle 9 arası bısey yakıyorum ama uzun yolda tabı daha az yakıyor bence gayet ıyı aracım orjınal herhangı bır modıfıye yok jant ebatları buyukse ve genıs lastık kullanıyorsanız bakımları saymıyorum bıle fazla yakıta katlanmanız gerek
1.6 benzinli aracımı istanbuldan almış ankaraya kadar istanbul içi veköprü trafiğide dahil 450 km de 90 tl yakmıştım.ama ozaman benzin 3.48 tl idi.200 krş yakmıştı km de.ankaradan da osmaniyeye geldim 613 km oradada 112 tl yakmıştı sanırım hesaplamıştım 185 krş tu.dediğim gibi benzin 3.48 tl idi o zaman.arabam 1.6 admira gp.şehir içi hiç ölçmedim.zaten şimdi lpg li.şehir dışı 13 km civarı gidiyor 1 lt lpg ile.saygılar...