Bildiğim kadarıyla klima Modele göre değişiyor ABS ise gp (güvenlik paketi) ile geliyor 2. Airbag ile birlikte tek tek olmuyor yani. Tapatalk aracılığı ile gönderildi
iyi geceler..arkadaşlar benim admirede klimayı açında toz fışkırıyor..polen filtresinin takıldığı yerde çok dandik zaten..polen filtresini değiştiriyoruz kısa zaman sonra yine aynı...cahilliğime verin bu hava kanalları temizleniyormu , temizleniyorsa nasıl biri anlatabilirmi?
bende 2003 milenyum var abs klima çift airbag dreksiyon yükseklik ayarı elektrikli far yükseklik ayarı sürücü koltuğu yükseklik ayarı 4cam otomatik var orjinal
Polen filtresinin kirlenmesi aracınızı nerde kullandığınızla ilgili biraz çünki dışardaki havayı aldığı için dediğiniz gibi anında kirleniyor bir ara duymuştum bu buhar makineleriyle temizlik falan filan diyorlardı belki yapıyorlardır.Polen filtresine gelen hava ön cam ızgarasının altında orası da zmaanla balçık tutuyor.belki oranın da etkisi olabilir. Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Polen filtresi tozlanırda pislenirde ama içeri toz verdigini görmedim ilk anda uzun zaman kullanmadıysanız atar sonra keser benim polen filitrem çok berbat oldugu zamanlarda oldu ama bahsettiginiz sorunu yaşamadım. Admirelerde klima standart diye biliyorum.Abs + 2. airbag gp modellerinde mevcut.